По позитивна бета како продолживте?Ке пукнам цел ден затворена дома.Дали излегувавте и по колку време.
Jas mila si terav se najnormalno po doma .e posle koga imav kafeav iscedok Dr mi rece da miruvam e togas samo lezev
Дали знае некоја до кога е доктор Трајковски на одмор? На сред процедура сме и какви искуства имате со докторката...?? Најверојатно ќе мора со неа да продолжиме... И на боледувањето од фонд дали пишува дека е за IVF?
Ти благодарам Но кога е он на одмор...ќе мора пункција и се останато со докторката...а баш сакавме со него
Epa togas pisi im vo inbox na fb stranata I ke ti kazat od koga e na odmor znam oti na 7sept ke bide na rab jas togas ke odam kaj nego da se videme
јасум повеке во лезанје лосо ми е и многу ми се спие да писува дека е за ивф јас бев кај докторката и сум многу задоволна од неја
Честитки за бременоста. Уживај си во неа. Јас по позитивниот тест продолжив најнормално со активности, без кревање тешко и заморување.
Бев на консултации кај докторката и ми остави многу добар впечаток. Инаку на првото ИФВ трансфер не ми правеше мојот доктор,не ми ни кажаа дека нема да биде на работа. Мисли позитивно,ќе биде се во ред. Ти посакувам успех
Фала многу. Јас уште сум дома, денска излегов за да проверам бета, секакви мисли ми се вртат во глава дали е дуплирана или не, немам никакви симптоми, еден ден имав менструални болки и тие ми помина, Да даде Господ и мене да ми се дуплира бета како тебе. Поздрав.
Јас сум кај докторката. Супер е, многу внимателна, додека работи кажува се што прави за да ти биде јасно, одговара на прашања и цело време е насмеана. Нема потреба да се мислиш, убав тим се двајцата. На моето боледување пишување инвитро, прашав дали може само шифра, ми рекоа не.
На боледувањето од матичен може да стои само шифрата, ќе го замолиш. Ако продолжуваш боледување и одиш на комисија, на првиот нивни документ ќе пишува ивф. Веќе наредниот месец ќе ја сменат дијагнозата. Овие документи ги гледаат во човечки ресурси и благајник, и ако се професионалци и дискретни, не би требало да прикажуваат по други.
Не сакам да се знае дека ми е за тоа боледувањето...не на работа... Не знам зошто докторот не ми кажа дека ќе продолжиме со докторката.. на ехото беше фина и се, па ме интересираше како сте задоволни од неа. До пункцијата освен мерионал, супрефакт и пурегон што примавте друго? Не знам како би изреагирале вработените тука, во ч.ресурси останатите воопшто не се дискретни...
Те разбирам многу добро. Ист случај бев и јас. На крај се помирив. Нека видат, тоа е небитно на крајот. Важно е се да биде во ред со бременоста.
Првиот пат и јас почнав кај докторот, па продолжив кај докторката, бидејќи беа одмори. И јас бев скептик, почнува еден, довршува друг, иако двајцата се ок. Е тогаш имав успешно инвитро (немаше бременост до крај, но сепак како постапка беше со позитивен исход). Вториот обид беше само кај еден доктор, но не стигна до позитивна бета. Ова е моето искуство. Така што ич не се грижи, секако си во добри раце. Ти посакувам успешна постапка до крај, и секако полни раце со бебуш/ки. ПС замоли го матичниот да пише само шифра, сигурно може.
Јас до пункција примав само мрионал и цетротиде, ми личи дека сме имале различен протокол и стимулација. Инаку, секако сум задоволна од неа, иако не ми беше успешно првото инвитро. Трајковски го фалат, исто така го гледав секој ден кога одев на боцкање, многу е љубезен и природен. Тања е многу спремна, директна и точно насочува. Јас со иљада прашања одам кај неа. Запишувам на лист и кога ќе седнам прашувам ептен. Ми се допаѓа дека директно одговара. Памти многу добро историја на пациент, дава точни напатствија што и како треба. Пункцијата помина без капка крв, многу е педантна во работата.работата.Трансферот исто. Дозволува со неа заедно да го пратиш процесот на екранот и она што највеќе ми се допадна, на крај од трансферот кажа "амин". Знам дека може е еден обичен збор..но, човек секогаш бара помош од господ, а она со тоатшто го изговори го направи чинот прекрасен, барем за мене
Девојки многу сум радосна бета се дуплира 314 убаво за 11 ден? Поздрав до сите и уште еднаш ви благодарам на сите за честитките сите да ја дочекате овој радост. Поздрав