Samo edno vo sistina drugite site vo plodnost zaedno so ova sega. Momentalno sum pred transfer cekam denes da mi kazat kolku se oplodile pozdrav do site na forumov I vi posakuvam mnogu sreka I po edno malo bebence , a moze I dve
So srekja milicka, ti posakuvam se najubavo, mnogu uspeh i srekja ti posakuvam i daj boze ova ivf da vrodi so plod , za da si ima drugarce tvoeto najmilo... Inaku i jas ke pravam vo Plodnost izgleda
http://www.bolnicabeograd.co.rs/vantelesna-oplodnja. Zirnete go linkov mislam deka na site ke ni pomogni podobro da ja razberime postapkata. Na site vi blagodaram za ubavite zelbi i samo so mi se javija deka od 6 jk, 1 ne bila dobra a od 5 te ima 4 embrioni
@annel ubava vest stiskam palci za dve bebinja, no kolku dade Gospod tolku samo da se fatat.. So sreka
Devojki, denes bev na pisledna kontrola pred punkcija. Estradiol 2300,endometrium 8mm,folikuli po 7/8 na dvata jajnika,otprilika 15tina folikuli ,od koi Petanovski rece verojatno ke izvadime 7/8 kvalitetni. Pa sega ke vidime. Utre vecer stop inekcija, vo ponedelnik punkcija
So sreka duso, ic da ne mu se sekiras, koga si po opustena i koga ne se nadevas ke se sluci. Jas sum ziv primer za toa sam so sum nova i procitav deka na forumov ne se pisuvaat dolgi postovi a mojata e dolga i siroka i go postignav neverojatnoto.
So sreka annel.Mozebi ne e vo red ovde da pisuvam no jas voopsto ne sum zadovolna ox plodnost.Dr me tretirase ko glusec za ispituvanje.Imav 3neuspesni in vitra I toa na privatno.Me gledase ko pari I nisto drugo.Sekako ima zadovolni I uspesni slucaevi no so poveketo so koi imam spodeleno e istoto kako moeto iskustvo.Planiram od Septemvri zdravje vo Remedika.So sreka na site so se vo podgotovka za in vitro.Da si gi vidime site vo najskoro vreme dvete crticki
I kaj mene srcka bea 3 ne uspesni pa taka da ti preporacuvam da ne go menuvas 4 redno e da bide uspesno posle tolky pari so ti gi zel kako vo mojot slucaj
Ne srcka tolku od plodnost.Tolku besw nekorekten,tolku drzok.Ok toa se pomina se nadevam sega na podobro
Togas so sreka, bas sakam da se dokazi sprotivnoto i da imas tamu uspeh. Samo posle dobri 12 god so ivf i dr propratni gluposti se usovrsiv poveke od doktorite sami ne svativ koja e fintata, vika so e do mene toa e, so e do gospod neka pomaga. Kolku ima vistina vo taa mala recenica ajde nekoja po pametna so go ima promozgano kako mene oti jas denje noke se macam neka pisi kolku% e do dpktorot ,kolku % e do gospod vo sto veruvate vie?
I jas se boram veke 8 godini. Da samo toa znaese dr da go kaze so e od nego toa e,mnogu propusti imase I mnogu greska. Kako I da e neli kazavme koj do kade mu e srekata.Mozebi I taka bilo pisano, ne bilo do dr.No ke probas ednas,dva pati pa majka mu stara ne sme gluvcinja da prat probi na nas.Nema srcka procenti vo ova bitno e da se bars problemot I da sw resi.A ne da kreva ramenici.Maz mi mi vika doktor sum stanala.
Devojki po kolku vreme se doktorite na odmor? Potocno me interesira za Petanovski.Znam deka od 10 avgust odi na odmor.Ama bi sakala da znam do koga ke bide