Девојки што пиете за грчеви ?Немам секој ден но често ме фаќаат на долниот дел на стомакот.Пијам магнезиум ама не поминува.Која недела после позитивна бета бевте на ехо?
За било што да се види бетата треба да е над 2000. Јас со природно зачнување бев, но кога направив бета ми беше 300. Докторот ме виде на ехо и ми го кажа ова. Стварно ништо не се гледаше освен здебелен ендометриум кое е нормално кога настанува бременост.
devojki pocnav so ivf so inekciii no se pojavi polip i sum zagrizena dali nekoj ima praveno ivf so polip a da ne smetalo za ivf a mu bilo uspesno ili prvo da go otstranam pa pottoa na ivf ne mi e jasno objasnete
На боледувањето ми ставија шифра а во опис замолив да не стои ивф туку пробавме со некои без врска букви пр. ак и така остана на боледувањето.
Нормално е тоа. Воопшто не се паничи. Сепак, ако ти е безвезе чувството посети и лекар чисто да те смири
Нас у систина 700 € не кошташе. Мое мислење е дека оваа опција е доста добра. За следен пат ем скратени трошоци, ем нема да те бутаат со хормони... Супер опција ви препорачувам на сите
Утре сум на боцкање.. Уствари не е некоја јака болка и тежина.. Кога седам не, ама кога стојам ми тежи чудно стомакот
Тогаш не е ништо страшно одмарај си повеке гледај да лежиш колку можеш повеке Се додека се издржливи болките е ок
Матката ја менува својата положба во случај на бременост. Ако "болката" или повеќе непријатност е во долниот дел од неа, сосема е ок. Ако примаш прогестерон депо значи се е ок. Сепак, заради претпазливост и твоја сигурност, прашај доктор обавезно.