За пет дена треба да имам циклус, после пункција сме со откажан трансфер месецов треба да правиме...меѓутоа ме интересира дали имавте односи доколку имавте дали прокрваревте сабајлето или мене веќе ми е дојден циклусот...во бунило сум не знам што е...прв пат сум во ова...
Javi se kaj shto treba da pravish ivf i da im kazes shto e rabotata i da ne mu ja mislish. Mozebi ti podranil ciklusot,ama ne bi trebalo da e nesto strasn.
Фала мноооогууу на сите... Се надевам не е грешен тестот знаете женски тежок пат поминавме и сега ми е све како неверно како во сон
Честиткии, лесна и школска бременост да имаш со бебуш/и во раце. Ти реков уште вчера да направиш, да не се плашиш, ќе си се израдуваше еден ден порано и помалку мислење. Уживај си сега!
Јас закажав во вторникот ,после 15ч ми рекоа да звонам јас накај 16.30ч се јавив ја добив сестра Сашка на 071-372-817 пробај знам дека има денови кога се сабајле на работа а денови се после 15ч
, Да, мила, тоа е тоа - убава црвена линија што значи крај на долгиот и трнлив пат зад тебе и еден нов бел лист пред тебе - испиши го само со смеа, радост и солзи, но овој пат детски. Уживајте и не му ја мислете многу, дедо Бог ке си ја нареди .... Ах, заборавив ... Само да се дополнам со мојата омилена поговорка, откако ја добивме малечка: "Досега го сонував ваквиот живот, а одсега ке го живеам својот сон"
Јухуууууу честиткиииииии тоа е тоа се гледа убаво...ајде една убава бета да ни пишеш...со лесно имај си школска бременост