Зависи колку е референтната вредност. И не е во ред резултатот според мене за инвитро треба да биде што е можно пониско. Мене на последата контрола ми беше 10, а горна граница е 24 и кога им кажав дека се спремам за инвитро и дека немаме толку години дете ми ја покачија дозата.
da se nadovrzam na muabetot od prethodnite denovi rekovte dobro e da ne si pod stres jas koga isopitav prl bev treta smena nervozna od rabota problemi na rabota se skarav so sefot i mnogu se iznervirav i se potresov taa vecer i utre denta ni spana ni nisto rabotam do 6 piev kafe cigari mnogu ispusiv i u 8 mi zemaa krv pa ete kolku mi izleze
Направи си повторно испитување да видиш што ќе испадне дали е од стресот дали тоа ти е нормална вредност. Ако е тоа второто сигурно ќе ти препишат терапија.
Пролактинот 82. Да се пријавам од денес почнувам со Бромергон 2 пати по 1/2 таблета,и во бременост ке сум го пиела и при инвитро.и Витамин Д ми беше многу низок па плус 5 капки Вигантол ќе пијам секој ден. Контрола за 2 месеци.магнетна резонанца сега за сега немало потреба. Инвитрото ќе почека до Ноември. Поздрав храбри женички
Ооо, другарче мое, па јас и ти ке се дружиме и ке си менуваме искуства - кај мене витамин Д вечно е "инсуфициентен", па морам по 4 таблети Др. Волц, Пролактин 15 поради доење, па од денес почнувам 1/2 тавлетка Бромергон навечер, а ИВФ здравје Боже - Ноември.
Zastooies po cetiri tableti na Dr wolzz koga mozes da si zemes na poljski lijek vit d od 4000 ie ima 60 apcinja I se 300 I nekoj denar a se isto efikasni Kako tie na Dr wolzz
Кај мене Вигантол капки по 5 дневно ми кажаа да примам. Ќе си споделуваме искуства мила. Страв ми е од несаканите ефекти:гадење,вртоглавица и низок притисок.ама тоа е.мора да примам
Јас ги пијам овие https://www.pharmavital.de/produkte/vitamin-d3/ А, витаминот Д ми беше 24 прошлиот месец
Се убив од давање пари за вит д на волц, арно ама другарка фармацевт ме посоветува, па ете споделувам со вас. Пливит д3 капки одат на рецепт со 20ден партиципација. Мене ми е препишано 2 x 1000единици ( 1 капка е 200единици, па пијам 2 пати по 5 капки). Позз