jas od koga ni go kazaa toa kako sto ni go kazaa i od koga malku si dojdov na sebe i se stabilizirav se pomiriv deka toa e toa i nemame drugo resenie sepak ke bide nase dete i nie ke si go odgledame i vospituvame i se drugo...ama sega kako pominuva vremeto i kako citam sekakvi raboti sakam da mislam deka ima resenie i ako ne drugo da probame da pobarame ili kako sto rece ti da bideme 100% sigurni deka nema drugo resenie... i moram nekako da mu najdam sila i na soprugot za da se pomacime i da vidime sto ke bide.... ti blagodaram mnogu i jas im posakuvam sreka na site sto imaat problemi vo stanuvanje roditeli.... Gospod da ni pomogne na site
А што терапија примаш? И дојди во "труднички" таму има поискусни, можеби има некоја членка со вакво искутво, имај верба, се ќе биде во ред... https://forum.femina.mk/threads/Труднички-муабети.13506/page-3744#post-4121847
Јас со денови читам и ве дледам и во сите нас гледам храбри жени кои во 2019 ќе држат дечиња во раце..иако периодов и јас бев крајно разочарана не сум ни почнала со било каква постапка а се чувствував уморно но читајќи само едно заклучив дека ја водиме најтешката битка и ќе успееме..Јас вчера бев на ехо 25 ден од циклус а само еден фоликул од 8 мм...и сега пак во Вторник ..инаку се обидувам да направам инсеминација за во фонд а морам на природен циклис за да не ги потрошам ј.клетките..се надевам дека се ќе биде во ред со сите нас..на сите ци посакувам успех ..❤
@Lost angel и јас сум бремена со близнаци,на почетокот и мене ми беше така со едното. Кога почнаа да растат се се оправи и еве тераме 7 месец. Не се нервирај се се средува. Ти посакувам лесна бременост.
Живи се, срценцата им чукаат. Мајка си, во тебе растат биди позитивна и мисли како ги гледаш пред себе. Се ќе биде во ред
Pamtis li kolku bea otkucuvanjata na Da znam deka e taka ama ritamot im e poslab odkolku sto treba zatoa sum vo misli
Немој да си. Единствен начин да им помогнеш е само да бидеш позитивна. Биди активна колку што можеш, циркулација подобрија..пеј, играј..смеј се! Ќе ојачаат и се ќе биде во ред!
Mene insulinot pak mi e visokOd so pak sega ne mi e jasno.Dr Trajkovski mi kaza da zemam eden mesec Elova prasok,pa pak kontrola.Ako nema podobruvanje togas Glukofage.Piev pred poslednoto uspesno ivf,i vo bremenosta do 12ta nedela.Od Hemilab na rezultatot imam pisano mislenje,samo rezim na ishrana,terapija nemam
@young ^ sad повели http://www.remedika.com.mk/doktori/d-r-aleksandar-mickovski-hirurg-urolog/ Само храбро, бидете упорни, трпеливи и истрајни!
ti blagodaram mnogu bas denes gledav edna emisija so dr. Mickovski za maskata neplodnost, i po toa sto go razbrav vo nasiot slucaj tesko deka ima nadez... ama sepak ke otideme na eden pregled i da slusneme negovo mislenje..
Од пцос и од нездрава исхрана бар кај мене од тоа е. Мене ми рекоа или ќе пазиш на исхрана и ќе го контролираш така инсулинот или ќе пиеш терапија цел живот за да не дојде до дијабетес тип 1.