Dusicke ti posakuvam mnogu sreka i barem dve bebenca sega do transfer samo opusteno a potoa odmaraj barem 3 dena vo krevet.Eve me jas od vcera sum zalepena za krevetot pa ke vidime se nadevam site zadno ke se raduvame
Da vcera bev na transfer u sega eve bozem lezam po cel den I se ukociv we me boli I grb I vrat ama ke se izdrzi do kaj sreda pa posle so ke dade Gospod
Ej super,ajde srekno! A kolku ti vratija?,kolku imase izvadeni j.c?. Ajde,odmaraj,uzivaj i ti posakuvam gooolema beta.
I jas imav mnogu gasovI i krkorenje na crevata so poslednoto in vitro.Ama ete nisto ne bidna.Domasniot test pokaza pozitiven a na krvta bhcg bese mnogu niska.Neuspesno.Ne barajte simptomi uzivajte si
Devojki jas si dojdov doma i sega si lezam. Ama imam mnogu golemi bolki vo jajnicite,ne mozam da se ispravam,dali e normalno?!.. A transferot dali e bolen,stavaat li nekakva anestezija?!.
Трансферот е без анестезија. Мора да седиш ептен мирна за време на постапката, полна бешика. без гајле, одмарај се, пиј исо спорт и ќе ти олесни!
Лежи си да се врати се на свое....не се мачи да седиш ќе те боли и наредните дена полека седење станување....ако те боли мн лапни некое апче не се мачи и исо спорт и многу вода
Јас уште имам гасови цел куп и не можам да спијам од нив....мислам дека цел живот толку не сум прдела ко оваа недела а немав уопште трансфер за да се мислам дали е добар знак тоа
Blagodaram mnogu I jas ti posakuvam visoka bhcg , a so se odnesuva do transferot od oplodeni 4 mi vratija 2 pa barem edno da se fati