Баш Едно време поопседната бев со аповите . Не дека и сега не сум ,ама се подсобрав малку . Инаку два пати месечно замарав луѓе да ми нарачуваат Арно што јас не баратам онлајн шопинг . Кој знае што се ќе купам . Кога ги гледам на сајт од сите сакам
Морее и јас ќе си порачам од сите..овие нашите аптеки ем слабо снабдени, ем брдо пари коштаат. Јас не барам онлајн исто, ама мм да ))
Види само на ДХЕА - та колку штедиш . 90 таблети 5 усд ( 250 ден ) . Кај нас 60 Таб мислам се иљадарка и кусур . За ку 10 да не збориме . Најшкртот од 30 мг 30 Таб 400 ден , а овде за 800ден имаш 120 Таб од 100 мг . Најмалку четири пати поефтино . А кај е квалитетот ?!
Да бе срам да ви е на шопинг без мене Ако купам Елова да не пијам фолна од 400 ? Dhea од 90мг 90 таблети микронизирана е 1600 денари кај нас. Имам гости не ве исчитав убаво ако нешто сум пропуштила ќе ми раскаже Бисерче или Бубче.
Da I. jas istoto imam da go kazam moj sovet vi e nikakvi supplementi na svoja raka ne zemajte bez sovet so dr
Ако пиеш обична фолна ,со Елова немаш потреба да ја земаш одделно обичната фолна Ајдеееее. До неќни друго раскажуваше Скоро на трудница Дијазепам нудеше ,сега проблем за антиоксиданс и витамин велиш е без препорака на Др . Зошто тогаш маж ти го буаше со Карнитин ,Аргинин ,омега 3 и ред други витамини ????
Дадички бидете внимателни, не купувајте од секаде , да не ве превари цената, денеска на интернет свашта се продава
Јас дхеата ја земав од странство, 27 евра едно пакување. А овие другите што ги купувам кај нас..изгор скапо!!
Значи ихерб е проверено ? За да знам и јас од кај да нарачам, и така не трујат секој ден, затоа се плашам
Не ни кажа што "проблем " има жена ти ? Баш Елова не знам дали би и било од корист . Ако не пие ништо барем Фемибион 1 нека земе . Не и ја знаеме историјата на жена ти . Немој да е склона на цисти , па да и направи проблем Еловата
iherb е страна бр.1 во светот за купување суплименти.Често го користам.Постојано даваат на секоја нарачка лојалити бонус . Оваа омега https://www.iherb.com/pr/California...mium-Fish-Oil-100-Fish-Gelatin-Softgels/62118 често ја нарачуавам. На сите ја препорачувам странава,стигаат за две недели,знаат и месец да се завлечат ама имаат и акции и попусти и врвни производители.