Немаш порачано никогаш ,а знаеш дека е проверено ?! Абе девојче , ништо зорт не е , а ниту е морално да напишеш нешто во темата . Мислам , нема никој минус да ти пише ако не се вмешаш во се . Не си свесна какви збунки правиш понекогаш ? Не е фер ова од твоја страна . Еднаш вака-еднаш онака
Жена ми пред 4 години беше крш со хормони и цисти, имаше висок инсулин и немаше менз без стимуланс, ама тогаш ендпкринолог и напиша сиофор, и со сиофорот кој редовно го прима секој ден , три пати на дем бидејки така и рече докторката да пие и ало забремени бидејки не е штетно за бебе, и веле 3 години хормоните му се супер , примет ТСХ 1,2, тестосерон 1, има редовен циклус, за време на имсеминаци пиеше кломофем, и витамини фемибион, друго ништо не пиела, има направено хцг и хистероскопија, а мојот проблем е астенозооспермиа
Епа видиш . Склона е на цисти . Моја препорака е да ме зема Елова на своја рака . Нека си пие Фемибион ,може и некој антиоксиданс да додаде ,пример вит Е и коензим Ку 10
Не е проблем.ихерб е стварно врв,не треба да постои стварно сомнеж ,преку 5 години го користам. Имам нарачано од овој производител,витамини за децава и магнезиум. Па гледај цена за витам д. https://www.iherb.com/pr/21st-Century-Vitamin-D3-High-Potency-1000-IU-110-Tablets/15030 Кај нас ништо не можеш да купиш за 1 ' долар или 50 ден. И за овој селен препорака ако е потребен при вештачко. https://www.iherb.com/pr/Solgar-Selenium-Yeast-Free-100-mcg-100-Tablets/48602
Овој коензим ку 10 го има кај нас така, и не е нешто штетен нели, а од витамин Е имаш ли некоја препорака од кое пакување
Е да . Од оваа фирма ( 21 што е ) се нарачав . Цинк,магнезиум , селен .... Скоро па за без пари Барајте на Синерџи . Антиоксиданс е ку10 , нема штета никаква од него . Можеш и ти да пиеш
@korzoo Za tebe da pobaras ezereks kesicki da popies. Eden mesec barem. Mene mi gi imaa prepisano i ako sum zenska, a namenata im e za mazi. Tie Se zazpodobra cirkulacija. Proveri i prava si doktor ako ne ti Se zemaat na svoja raka. Ми спомнаа повеке доктори. Тоше ми ја даде како терапија и ја примив интралипидната, а и тој и во Њу Борн ми кажаа за озонската, но испадна да не ми треба оваа втората. Инаку ја има кај Ангелски и во Филип Втори.
Мојот сопург јадеше: една тегла органски мед (го има во продавница во тцБисер) 200гр мелени лешници (непечени) 200 гр мелени бадеми (непечени) и 200гр мелени кикирики (нешечени) - ова во контекст на народните лекови. Меѓудругото го пратија да испитува и кламидија стара и нова преку крв, и хеликобактер, но за среќа се беше во ред. немаше бактерија. ММ имаше некоја друга бактерија на брисот, и од кога ја излечи - ама не веднаш, се среди состојбата (но долго време помина) Насабајле пиеше млака вода со пола исцеден лимон и едно кафено лажиче мед После све ова пиеше Кондесил таблети - Во меѓувреме беше и на еден алтернативен лекар - Бобан Пешиќ - информодијагностика. Можда и уште нешто, сега не ми текнува, ама скоро све што слушнавме од народни лекови, проба. Е сега конкретно од што се поправи ситуацијата не знам. Јас си мислам дека од кога ја излечи бактеријата се се среди, ама тоа си е само мое мислење. Последните спермограми му беа нормални.
Сакам уште нешто да знам, сигурно вие што веке сте направиле ин витро знаете подобро, кога се прави ин витро дали спермата на нас што имаме различни проблеми се прочистува така, и тој сперматозоид што се одбира значи е кралот така, без деформитети, без инфекции ?