јас сум таа што ве прашуваше за мислење дали нешто сум зезнала дека станав после трансферот за до ВЦ, хехе па ме тешевте дека нема никаква врска тоа... епа ете сепак биднало! Дај Боже да биде се во ред до крај!
Оооо ти си тоа штркчето што сакаше да бара гуска Е баш ми е драго ептен ептен ептен ме израдува. Ете уште едно бебе во групава. Со лесно и школска бременост
Каква дијагноза има маж ти и кај сте направиле ин витро, има има кафе ти си бремена, ова што пишав јас се случи кога сеуште бевме со проблеми и јас и жена ми, и беше природно, а ти си на ин витро, за мене макијато мало
Дааааа, таа сум со гуската хахааххаахаха @Ана на мама фала ти мила,да ти се врати најбрзо,од срце ти посакувам !! и на вас сите останати силни жени,упорни и истрајни, заслужувате се! И ЌЕ БИДЕ!!!!!!! Немаше дијагноза, се беше во ред со двајцата освен мојата намалена резерва, со оглед на моите годинки што не беше за чудење нели, и така.. Е чим е така, пак ме дигна сега, дупло макијатце, може близнаци носам, 2 ембриончиња беа хехе @korzoo кога им посакував на девојкиве што побрзо радости, мислев и на твојата жена секако, преку тебе како нејзин претставник
И тоа син и ќерка, за да не се мачиш пак, ти посакувам се најубаво Господ здравје да ти даде , и да не се нервираш со мажот сега овој период док да се пораѓаш, бидејки ние мажите знаеме понекогаш да ви е... живци
да ти кажам ќе ја применам и јас оваа твоја метода со седење на веце шољата одма по трансфер, може и кај мене да упали којзнае хихи мала шала како и да било со лесно честитки !!!
скроз е точно ова за маживе, баш е се така, голем човек си чим си признаваш, браво!! Троа повеќе обврски му дојдоа по дома, а и околу мене, и почна да подмрчува демек сум се понашала како да сум болна...ама си мрчи и си извршава хехе.. мене ми е најбитна главната цел, го минимизирам неговото мрчење! И јас вас ви посакувам здравје и во нај нај најбрзо време Господ и вас да ве израдува! па и навистина да се частиме кафиња во живо..хехе, поздрав Хахаха е ме изнасмеа... и да пробаш, па што..дај Боже да биде!!!!!!!!!!!!!!!! Море сеа ми е лесно да зборам,ама тогаш шо маки си видов, каква агонија е тоа,ем полна бешика ем те притискаат уште повеќе дур се обавува процедурата, ем после не смееш да станеш, агонија, ама ете јас пустата станав па ете сепак бидна, не викаат за џабе ако треба да биде,ќе биде, ќе најде начин, и стварно е така ! Ремедика
Хистологија е карши министерство за здравство.Кога ќе влезеш десно по скалите на втори кат.150 денари е и резултатот е следниот ден. Сопругот правеше претходната недела Душо ова што си го објаснила е имунологија
здраво женички денес го ипитував анти муллериан хормон ама многу ниво доктрот беше во гузва и не ми обај сни само ми рече дека не добро јас су м целата препплашена изгубив надеш
@Emma2 цртка е цртка бледа или темна.Честитки мила со лесно бременоста. Ова е sweet Oktober ајде со лесно сите до една да се пријавите со позитивни тестови,овде некој имал лесна нога