Не зезај каква изгубена надеж. Сакаш да се пријавиме сите што сме со ниско АМН. Еве јас прва се пријавувам, моето е 0.19. Твоето колкаво е ?
Др. Мицковски во Ремедика, специјалист за машка неплодност, коректен, одмерен, фин и стручен во својата област. Посветува внимание на пациентот и си дава време и простор да размисли па да даде мислење.
Ти благодарам среќиче! Дај Боже да продолжат убавиве вести, тек сме на пола на месецот! Есенски чуда! Фала! Да се враќа со убаво се !
Да, да за имунологија пишав..ги измешав дека прашуваше и за неа, затоа.. денес нешто не ми е ден изгледа
Potpolno si vo pravo, najmnogu veruvam vo toa deka ne e dojdeno moeto vreme, go cuvstvuvam so srce toa. Inaku, tsh mi izleze 1,46. Gi urediv site dokumenti i utre posle rabota pravec vo fond. Vo megjuvreme povekje gushkanje i verba vo Bog. Inaku voopshto nemav namera da seam negativizam vo prethodniot post kade prashuvam za hormonot, edinstveno sakav da se informiram dali za in vitro kje treba da go reguliram ili kje moze da pomine i ako ne bi bilo okej. Sepak, ti blagodaram na poddrshkata i ubavite zborovi.
Да не се разбереме погрешно не сееш негативна енергија сите во одреден момент реагираме на неубавите работи, сосема е во ред тоа поготово кога се обидуваме со години. Јас на пример кога не ми оди, се лутам, бесна сум и се инатам. Слободно исплачи се тука ние ќе те дигнеме на нозе и со своите примери ќе те охрабриме Со каква дијагноза одите ако не е тајна ? Што е проблемот ?
Jas imav MTHFR mutacija. Ja otkriv po dve biohemiski bremenosti. Sledea niza ispituvanja. Se ispostavi deka mutacija na toj nekoj gen ne e tolku izrazena i deka prirodno organizmot go kompenzira toj "nedostatok". Ispituvav homocistin i lupus. Uredno se. Site antitela gi ispitavme, samo edno otstapuvashe. BetaGlikoprotein Iga trebashe da bide do vrednost 5, a mene mi beshe 6,5. Vo prolog kje prikacam interpretacijata na rezultatot od doktorot. Izleze deka teloto mi go napagja plodot. Go jade. Me stavi na bezglutenska ishrana, pijam vitamin d3, k2 i INOFOLIK (sega namesto niv pijam EllOva kjesicki deka se istiot sostav)the . Pricinata za bezglutenska ishrana e bidejki antiteloto se hranelo od glutenot.
Vaka draga, jas licno ginekoloshki problem nemam tuku imunoloshki. Zabremenuvanje imav dva pati no ne uspea poradi problemot so antiteloto. Se rasipuva mnogu rano, so samo formiran sakus... AntiBeta Glikoprotein Iga mi e pozitivno. Drugo kaj mene ne se najde. Sprermogramot na mm vo Avicena relativno dobar, vo Sistina izleze mnogu losh so dijagnoza teratozoospermija. Posle godina dena pak proverivme vo Avicena, pak izleze dobar. Gore-dolu toa e. I se razbravme draga, taman rabota. Site do edna sme hipersenzitivni na temava.
Немам попаметна работа и ми текнува Буби Плус збореа женските и така ме поттикна да прашам. Се си мислам дека и кај мене има нешто unfriendly за спермата,ама нз шо да испитам Фала на одговор @bela.m