Sreka so imam zamrznato embrioni imace ist pat ke terav ko prethodnite 5ivf.I moeto bebe ima 13 meseci. Imam zamrznato 4 embrioni i poleka poleka se spremam. Saml nekako ne sum uste sigurna dali da pocekam uste malku. Malo dete doma postojano saka vo race, pa pocna i da odi se sum po nea. Kaj mene prvata bremenost bese patoloska, i se porodiv vo 34ta. Radi toa se mislam so da pravam So sreka na site devojki koi se vo procedura za ivf i site koi ocekuvaat pozituven test, i ajde neka ne ima poveke zenski za vtoro dete, malku da se ohrabrime. So sreka na novite trudnici
Стив, да не знаеш дали има правило на одреден период да даваат ваучер? Едвај чекам да се обидеме за уште едно, само и јас се мислам да не е мал уште, ама па и годините си врват, си викам што ако за второ не биде од прва, па ќе треба паузи да се прават итн итн? А и зависи што ќе речат докториве, може да се испречи некое ново проблемче, ко што знае кај мене стално нешто да искача па да треба прво тоа да се санира, па чекај ова, па чекај она дрн дрн... затоа уште сега сакам да си ја фатам работата
Ха! Абе кога ќе речам ќе успеам ќе успеам и крај. Тоа новото кога ќе влезе у пелени газот ќе му го зацрвенам зошто вака ме нервира
Jas pred mesec dena koga bev na skrining posto sum bremena tek za prvo dete slucajno dojde muabetot I za vtoro dete I Dr mi kaza oti za vtoro dete najdobro e da pomine edna god od carskiot rez