Јас и ти заедно ќе чекаме одговор. Ајде и заедно да се радуваме на успехот [/QUOTE] Да не случајно доби одговор јас сеуште не до утре точнo 2 недели од поднесувањето за ваучер
Искрено ми е страв да не е така јас според докторот во сабота ќе правам пункција и јајниците премногу ме болат и ми е страв да не пукнат сами. Ама утре сум на ехо ќе видам што ќе ми каже
Мила немој да се секираш, верувај во Господ моли се да испадне се во најдобар ред...јас знаеш како стално си викам после некој неуспех? Ќе се изнаплачам, изнанервирам и по некое време викам така требало да биде не дошло уште моето време...има разни тука случки, но верувај како што ти кажа Мечкичка мн ретки се тие...главата горе ќе биде се супер верувај, те чекаме со убави вести, пуштаме среќа ❤
Пак завреа хормоните овде ? Сите имаме различна "дефиниција" за болка . И пункција на 6 фоликули по некое правило се прави со анестезија и повеќето доктори ќе кажат дека е многу болна постапка , но јас правев без анестезија ,па еве ме здрава и жива . @princess5 јас поднесов пред 2 недели , се уште немам одговор
Немој да се плашиш тоа ми се случило мене не сме сите исти а докторот ми кажа дека вакво нешто се случува многу ретко, со верба во господ иппозитивни мисли ке биде се како што треба не се плаши ајде чекаме да не израдуваш со позитивен тест ти посакувам од се срце
Обично прво на е меил известуваат . Јас очекувам петок да имам одговор . Би требало така да е . Ако не ,следната недела обавезно би имале одговор . Во принцип , за 2-3 недели даваат одговор
Неможам да поверувам на ова што го гледам. Прв пат после толку време постигнавме бременост. 11 години брак. 4 инсеминации, 3 ивф. Ќе правам тест преку крв b-hcg да видиме колку е. Крио транфер имав на 19ти ќе видиме утре Владимир што ќе каже.
Cestitki cesitki teposakuvam lesna bremenost daj sodeli isustva 5 6 7 den osekase li nesto posle yransfer