Те сваќам потполно во принцип и јас сум паничар и затоа си патам од анкциозност али се трудам, и тешам дека се е ок и дека сум јака, а душа внатре трепери. Веројатно и после толку неуспешни обиди човек се "навикнува" на ваква работа за жал, ама желбата за бебе е голема па мора напред да се гледа... те гушкам мн. ќе се бодриме заедно затоа сме тука и заедно ќе успееме, се радувам што нема да чекам сама резултати, неколку сме тука следни за брзо време..со лесно на сите до Н.Година чиста да направиме !! ❤
Ќе се бодриме заедно, ќе си даваме поддршка едни на други,само да успееме. Те гушкам и јас, со лесно да ни е, дај Боже да успееме.
Nezz posle kolku vreme jas seuste se nemam istusirano samo so vlazni maramici se brisam.kolku da ne mirisam na pot
Истиот ден, вечерта пред легнување, не се ембрионите бисерчиња па да се стркалаат надолу. Плус и ќе ти олесни и поубаво ќе спиеш, барем јас немиена ако сум сон не ми иде. Коса измив 3от ден по ет, тогаш и ја мијам, на три дена, се бањав сабајлето пред ет. Прави се како и претходно, но избегнувај нагли движена и истегнувања. Со лесно, чекаме висока бета
Јуухууу, честито!!! Многу висока бета, ми мириса на двечки, и Ти посакувам лесна и убава бременост и се радувам со тебе како на мене да ми се случува.
Фала мила За сите посакувам барем по едно здраво право бебенце да имаме во раце, за сите до една што се борат со оваа мака Фала најмногу
Честитки @Feya многу се израдував за тебе.Лесна и незаборавна бременост да си имаш,па и две срценца да си видиш на ехо
Само апдејт да напишам за моите новини. Лутеинските цисти исчезнаа и се се среди.бев на контрола и повторно многу фоликули.на десен јајник 2.еден 17 а еден 20 мм.и на лев јајник 1 кој е 15 мм.се е спремно за овулација. Чекам циклус во ноември и здравје боже ќе одам на втор ден од циклус на преглед. Ви посакувам успех на сите што чекате II цртички Само за убаво да се радуваме во иднина