Така ми кажаа на втор ден од циклус да се јавам за да ми дадат стимулации. Секогаш сум со многу фоликули мила, проблем е изгледа што се празни или не настанува имплантација.затоа и не сум спремана со терапија во овој месец. Др рече и да одморат јајниците после лутеинските цисти кои ми беа големи.втор месец ми е од одобрениот ваучер.се надевам дека овој месец ќе го искористам
Оф и ти како мене со празни фоликули. Јас микрогинон пиев после цистите па наредниот месец одма пункција. Не се секирај ќе ги начекаме "полни" фоликули ај ај како е Господ никој не е. Овој пат ти посакувам многу среќа и многу јк
od fond mi pobaraa uste nekoi dokumenti da dostavam ama mi e strav da ne ima pak problem ve molam kazete mi kade da prasam za potocni da mi objasbat ovie dolu neznaat nese medicinski lica dali ima nekoj broj od lekarite tamu da gi prasam
2d eho a imam dadeno 4d zosto mi baraat 2d glupos ziva me interesira dali mozam da stapam direkno vo kontakt so lekarite od fond potocno da mi objasnat vidov na nivnata strana ima broevi od lekari nzz dali da im zvonam
Чудно ова . Не сум слушнала да бараат 2 д , а веќе дадено 4 д . Звони на еден од четирите броеви што се оставени од докторите . Мислам дека од 11:00 до 12:00 можеш да ги добиеш
Е незнам зошто тогаш би ти побарале. Најубаво да исконтактираш со докторите. Ние кога сме се јавувале секогаш убаво ни објаснувале. И не се сеќирај ќе се среди, само што малку може да погњават.
Воопшто никакви! А како издржував ти кажав, не издржав и направив тест и тоа највеќе затоа што немав никакви симтоми и викам ај да не скренувам со мисли дали,како,што.. Уживај си не се преоптеретувај, тоа ти е мој совет чим си решила да чекаш до крај за тест
Не се секирај ништо страшно и мене ми го побараа сега во Јуни и поминав без проблеми во тој дел. Релакс ништо не е страшно.
@Ана на мама а за колку време го доби тоа првичниот одговор фонд откако аплицираше... јас на 18ти поднесов еве 2 недели нема уште одговор... или да одам до таму ?
За две недели ама јас таму одев не чекав по пошта. И среќа што не чекав никогаш не ми ни стигна примерок по пошта. Инаку кога прашав зошто 2D/4D ми рекоа дека е стандардна процедура ништо страшно.
jas na 5 podnesov i nisto ne dobiv duri na 2 ri sega otidiv tamu i mi kazaa deka barat uste dokumenti znaci mesec dena haoss
Зборувавме тука за тоа веќе. Не чекајте да ви стигне по пошта, барајте си таму директно. Јас по пошта ако чекав уште немаше ништо да добијам. Поштата е брука.