Obicno oni sto imat bolki vo stomak.i bolki vo gradi kako pred dobivanje se bremeni da ne ti e misla moze da si proveris i preku krv nekoi i na 9 den pravele test no izlegol.negativen a potoa na 15 den preku krv bremeni...zatoa preku test domasen nemoj ke si stvoris samo negativni misli proveri si preku krv
Veli4ekate Offf daj boze da e taka kolku sum tazna nemas pretstava i tvoite zborovi bas me smirija, blagodaram za odgovorot...ke pocekam uste nekolku dena bidejki treba vo sabota da pravam betahsg. Et mi bese na 4 den
Утре да направиш домашен тест, ќе ти покаже. Ако ти е полесно така, да не мислиш, направи си слободно. Болките како за добивање многу често се знак на бременост. Ти посакувам две цртки да си видиш и висока бета.
Mislis li veruvaj mi deka veke se plasam bidejki od dve neuspesni insiminacii i skoro 5 godini vo brak so istiot problem se plasam od negativen test no podobro da si gi skratam makite taka da mozno e i utre da napravam test pa da vidime ,blgodaram za podrskata
Девојчиња јас сто пати одам и заборавам да прашам. Да не замрзнувала некоја од вас ембриони и колку ја чинело за една година ?
Направи утре и да ни се пофалиш, дај Боже со две цртки. Нема потреба од страв, овде не’ има и со повеќе обиди(ивф и иуи), па одиме напред и се бориме. Ти посакувам кај тебе овој обид да е успешен.
Јас замрзнав минатиот месец 4 ембриони и платив 24.000млд за 1 година. Пред да знаеме колку ќе се развијат ми рекоа дека ако се над 6 ембриони тогаш ќе треба да платам мислам околу 32-34.000( не сум најасигурна) за 2 години. Ова е за во Брон.
Фала ти трудно не знам како ми промакнал твојот пост Е баш за во Борн ми требаше. Само што јас ќе одам со колектирање па не знам дали секое замрзнување ќе го плаќам посебно .
Од искуство, само одмарај и пробај да не анализираш симптоми, затоа што кај секого е различно. Јас немав никакви !! И пак позитивен резултат, две растат во мене Ти посакувам УСПЕХ Направи си утре домашен тест, ти посакувам УСПЕХ
Јас сеуште чекам за замрзнување најверојатно утре и кажаа дека едни ќе замрзнат на 3 ден а други на 5 ден ама цената си останува иста 34000 за 2 години а доколку се помалку од 6 е 24000 за 2 години а после 2 години си доплаќаш околу 6000 за секоја наредна година
Мене ми се случи еднаш слична ваква ситуација. Дали беше на преглед на 3 ден на ехо кај гинекологот? Те прашувам, бидејќи кај мене испадна дека имам овулација на 3 ден. Чудно, да, но ете се сучува. Можно е да е некој дисбаланс, неправилен циклус итн. Треба да се следи ситуацијата 5-6 месеци. Мене ова ми се случи после некој циклус од инсеминацијата. За среќа после неколку месеци се ми се врати во нормала. Така што немој веднаш да се плашиш, разговарај со гинекологот, тој ги гледа и другите вредности на хормоните, не само ФСХ и ќе ти каже што понатаму. Се надевам и кај тебе дека ќе се стабилизира ситуацијата наскоро.
Ne se razocaruvaj I so eden embrion se ostanuva bremena znam poveke takvi slucaevi Stiskam palci za tebe
New born imaat akcija vo noemvri. 50posto popust.na spermogram I 30posto na inseminacii. Cisto da si znaete