Devojkiiiiiii domsniot test e pozitiven leleeeeeeee ne mi se veruva , ve molam za pomos...dali e mozno da e vistina. Sakav vo sistina da pravam betahsg i se javiv vo laboratorija pa oni mi rekoa treba posle 14 dena da se proveri bidejki vo samata Stop ineksija ima betahsg i zatoa treba da se iscisti pa duri togas da vidime dali e tocen testot. Znaci jas Et pravev na 28.10.2018 na cetvrtiot den od oploduvanjeto..... ve molam pomognete
Честитки мила, трудна си, ти кажав да направиш тест, 10 дена има поминато од стоп инекцијата, нема влијание тоа веќе, имај си лесна и школска бременост и бебуш во раце за 8-9 м.
Честиткиииии Бремена си, инекцијата е изветреана одамна @veli4ekate ајде сега и ти да не израдуваш одма
Da sw nadevam no ne samo jas da se nadevam i drugite kw bidat so pozitiven test Ajde da ti izvadat mnogu jk so sreka i bas ubav den nema ti e napomos sv dimitrijs
Cestitki cestitki neka trgne ovoj red so pozitivni testovi mnogu se raduvam za tebe ...uzivaj sega mila
Ne znam kako da vi se zablagodaruvam za ubavite cestitki( mm vika pokani gi site i pocasti gi ) ubava ideja .... Seuste ne ni se veruva, konecno i nie da vidime dve crti.... daj boze site da se raduvate bidejki ne se opisuva radosta ....ve guskam i ke se molam za site vas ....backiiiiii
Честитки од срце и знај дека сите се радуваме како нам лично да ни се случува. Радувајте се и веселете се со сопругот, заслужено е. А, за неверување, нема да ви се верува дури ни кога ке си ги гушнете в прегратки. Чувај се и уживај, а за дружба .... сите сме за
Јас првите 3 дена после траансфер бев помирна, одмарав, не лежев цело време, 5,6,7 ден бев на забар, ми ги чистеа каналите, возев, бев и на кафе, бевме на излет со друштво, шетав, гледав тв серии, бев на предавања викендот по цели денови, ете така... не јадев благо воопшто, ни глутен, ни кафе не пиев. И поминаа деновите... Со лесно и успешно Честитки
Девојчиња, како се рачунаат тие 6 месеци за ново право за поднесување документи за ивф? Од кога почнуваат да се бројат 6 месеци ако немало трансфер ?