Да, све тоа правев последниов пат стварно не се пазев како порано. а и не го кревав тенџерето од шпорет, туку со влечење лизгање по плотната го поместував. И не усмукував и не пуштав машина за перење. А си миев двор со црево
Овие документи само жена ми треба да ги достави, или треба и јас, и дали освен овие документи треба и нешто дополнително од административни документи
Ќе биде душо моја, како вчера да беше кога ми пиша дека си од нигде никаде си трудничка Лета времето за мн брзо време ќе си со полни раце верувај, со лесно само да ти е ...па ќе те чекам со убава вест...те гушкам ❤
Од двајцата треба копии од лични карти и здравствени легитимации и венчаница а доказ за платени придонеси не треба системски го гледаат сами тоа.
Здраво драги феминки да ве прашам една информација колку изнесува сумата за инвитро постапка на приватно во некои болници прочитав околу 95000 таа е цената за се вкупно или пред самиот ембриотрансфер се плаќа плус
@Frosina374 ако не се лажам,тоа е цена на комплет болнички услуги(следење на фоликули,пункција со анестезија,проверка на хормони и трансфер.Стимулациите се плус,а не знам колку чинат во Мк. Ако сум грешка се извинувам,ке ме поправат членките.
Toa se mila samo bolnickite troskovi sledenje na folikuli punkcija I transfer a terapijata e plus okolu 700 evra mislam neka me popravi nekoja sto pravela na privatno IVF.