Колку убавини во темава за толку кратко време. Некој сигурно имал лесна нога Честитки од срце и у уживај во секој миг од бременоста.
Ми бараат АМХ во фонд . Ама направено месецов . Јас имам направено пред 2 месеци . Сега пак треба да правам . Што ако месецов излезе низок Што не си го пратив со документите последниот резултат ,кој ме знае
Zdravo dragi dami. Cestitki na tie koi veke se ostvarivte kako majki I mnogu uspeh na site koi ste vo iscekuvanje. Mojot tret obid so IVF zavrsi neuspesno za zal. Mi ostanaa 13 clexane 0,4 so rok do 2021 godina. Ako na nekoja I trebaat neka me iskontaktira vo pp. Ne sum vo moznost da gi podaram bidejki samo soprugot raboti, megutoa ke se dogovorime za cenata. Ubav vikend na site.
Незнам зошто ми бараат . Фсх ми е идеално . 4,7 ми е . И другите хормони се супер . Најверојатно заради годините . 40+ сум . За првите два ваучери не ми бараа
@Bubce38 која логика за 2 месеци нов наод да бараат,не се фер,колку може да се намалат резервите за толку краток рок.Ако си ги пиеш уште суплементите ке излезе добар се надевам.Ајде храбро,ке бидеш победник овојпат @kateto123 со среќа,нека вроди плод овој обид
Не се нормални жими све . Им се јавив да ги прашам и им кажав дека имам амх испитано пред два месеци . Зошто не сум го пратила ? Епа не е неопходен документ им реков ,од кај да знам дека треба ,и реков . И таа дрско дрско ми рече - па ќе си го испитате наново госпоѓо и ќе го доставите со дата дека е испитан посл 08.11. Страшно
Неможев веќе да дочекам. Денес 9 ден од ет, направив тест, покажа втора бледа, не ми се веруваше па направив уште два и на тие покажа две. Не ми се верува уштеееее