Со среќа @kateto123 да се оплодат во убави ембриончиња. А после те чекам да си правиме друштво до исчекување на позитивен тест Лелеее колку убаво, честитки!
Ааааааа ма бравос, леле како сум окезена, абе ова е неверојатно, стварно инвазија од бебиња напраивме Честитки мила и до тебе и со лесно да си истераме до крај!!! Ајде бета сега * Боки ти уште колку денови имаш до тест???
Ооооо, уште многу вчера ми беше трансферот на 1 пет дневен ембрион. Одиме со трансфер на замрзнати, а тест треба да правам дури на 22ри.
Лелеееее честитки само напред да се множимееее P.S Еј ако го чита некој форумов од центар за социјални работи ќе се премислат и за оваа новава еднократна помош за новороденчиња кога ќе видат колку не има трудници на список
Ти држиме среќа, израдувај не и ти со позитивен тест Осеќам убав месец ќе биде Ноември, полн со позитивни тестови
Знаев, чиститкии, е баш ме израдува, имај си лесна бременост и здраво и живо бебенце во прегратки за 8-9 м., од , ти посакувам.
Честитки за сите !!! ❤️ Инаку, еднократната помош не е нешто ново.....Тоа си постоеше, 5000 ден за прво дете.
Kolku ubavi novini na temava. Airlija rabota! Na site novopeceni meshkovci od srce im cestitam, ajde neka ne fati treskava site na temava! Ve citam i se smeshkam, a maz mi me prashuvam za shto? Novi nadezi... mu velam... Mnogu uspeshni prikazni. Se najdobro na site
Срц не се плаши не паѓа така лесно АМХ. Колку ти беше последниот пат ? И уште три да направиш ќе ѕирка втората линија. Баш ми е мило. Честитки и лесна бременост
а зошто после 2 месеци ...бидејќи мене пред 2 месеци кога ги пратив документите ми побараа 2 инсеминации..ги пратив и сега чекам одговор да не им текне уште нешто да ми побараат ...не се нормални
Честики до сите нови бремени, да си истерате лесна и здрава бременост! Тргна работава, да побрзаме и ние со постапкиве, да го фатиме бранов на забременување Колкаво ти е последното, тоа околу 1 и нешто што беше? Јас би им го дала тоа и би пишала молба да се уважи, бидејќи испитувањето е поскапо, новото испитување би те ставило во непланиран поголем финансиски трошок, а секако не се очекува голема варијација на резултатот за два месеца. И ако имаш достави им сметка од последното испитување и пиши им дека не си го приложила, бидејќи според наведените критериуми и твоите резултати од испитувањата ( ФСХ во нормала, број на антрални фоликули поголем од 5) не си можела да знаеш дека е потребно да се достави заедно со другите документи. Со среќа!
Love is in the air!!! Што убав ден денеска, па што убаво ни се смеат розевите линии! Има нешто во воздухот, па дај Боже сите да не попрска таа небеска прашина на плодност. Честито на сите тазе трудници и би посакувам убава бременост и уште поубави бебушчиња таму во летото.
Nie na 19 oktomvri podnesivme dokumeti za prv vaucer. Seushte nema odgovor. Nekoj okolu toj period da podnel pa da kukame zaedno za (ne) azurnosta na Fondot?
Cestitkiiiiiiiii mila , izgleda vlecev noga inlove: daj boze site da vidat dve crtki....ti posakuvam lesna bremenost