Jas nemam iskustvo ama se imam rasprasano sto I kako odi bidejki gledam deka donor ne mi bega ako te interesira nesto slobodno pisi tuka ili lp kako ti sakas taka.
Тие имаат предност. Првин одат тие што лежат (најчесто од патолошка) после трудници со закажан термин и на крај за ивф, скоро никогаш нема место за приоритетните. Ок, мислев за јк да не прашуваш. Баш ми е жал за неуспехот. Ќе биде полека и стрпливо само. Ајде следниов пат заедно ќе правиме па ќе се "тркаме". Следниов мора да успееме.
Mnogu mi e zal, navistina. So site uspeshni i neuspeshni (momentalno) prikazni se sozivuvam mnogu. Shto i da ti kazeme ovde se e za gjabe, nema zbor soodveten. Samo napred, sredi misli i so novi sili vo 2019 meshko kje si!
Честитки до идните мајки имајте лесна и школска бременост.Девојки да ве прашам правам инф на природен циклус не примав никаква терапија вчера на ехо имав 1 јајце клетка 15мм докторот ми даде одма да правам 1фостимон и 1цетротиде и денеска во исто време само 1 цетротиде и вечерва да правам стоп инекција прегнил од 5000 сестрата ми рече да ја примам мускулно,а ви упатството пишува дека може да се прими и мускулно и поткожно,во аптека прашав и ми рекоа дека може да се прими и мускулно и поткожно и дека дејството на иинекцијата е исто без разлика како ке ја примиш дали мускулно или поткожно.Сопругот ми една на работа нема кој да не однесе на инекција,а сама можам само поткожно за се боцнам.Затоа ве молам пишете ми како сте ја примале немам памет што да правамв дали ке биде погрешно ако ја примам поткожно?
Ако е една инекција можеш поткожно бидејќи е малку течност, ама ако се две тоа е многу течност за поткожно. Барем јас кога имав една ја примав поткожно, а две мускулно.
Нема откажување исплачисе денес и од утре со високо крената глава и сила за следен чекор до успехот.Повеќето од тука сме биле бар еднаш разочарани но за секој следен пат посилни бар јас таква бев...Господ е голем ќе биде сите ќе сме мајки
Да една инекција е,значи може поткожно,мене сестрата ме загрижи кога рече мускулно јас и викам може поткожно она вика не мускулно.Фала многу ми олесна многу ми помогна Фала ти мила многу ми помогна јас се плашев да не неможе поткожно
Глава горе, да си здрава и жива! Ќе биде наредното Без гајле боцни се поткожно. Сите пати досега примам 10000ие и се боцкам 2 пати поткожно, со претходна консултација со медицинско лице