@Srna 16 со успех мила,дај Боже !!!!! Охооо дури 3, машала!! сега уживај без многу анализирања на симптоми, и за 7,8 дена првин со домашен тест да се израдуваш а и сите нас!
Devojki ve pozdravuvam site i Vi se priklucuvam na temava. Dosega imam tri neuspesni transferi, se spremam za cetrvrti so zamrznati, pa sakav da ve prasam dali nekoja ima iskustvo so intralipidni infuzii.
Jaz primav lani,samo ne se sekavam tocno vremebski koga ja primav.Po preporaka od doktorkata ja babaviv od kosovo.kako ti kazaa tebe,kolku vreme pred transver treba da ja primas?
Здраво на сите , сакам да споделам искуство колку стресот и желбата за бебе , напнатоста и мислата дали ке се фати овој пат влијае на успешноста за забременување. 3 години не можев да останам бремена , правев инсеминации и ин витро кое за среќа беше прво и успешно. За првото инвитро не се надевав дека ќе биде успешно и не размислував за сиптоми туку планирав како и кога ќе биде второто инвитро бидејки замрзнавме 2 јк. Блозначињата ми имаат 10 месеци и откако се опуштив и не мислам на бебе зашто мослев дека мојата цел е остварена останав сега трудна природно. Затоа ве советувам да бидете опуштени и ви посакувам високи бети на сите
Браво честитки од срце, да си има влијание и тоа дефинитивно има многу вакви случки, али за жал тоа не важи за нас кои сме со најтешки дијагнози...со лесно да си ја истераш бременоста ❤
Ти честитам и ти посакувам се НАЈ,НАЈЈЈЈЈ... ме наежи! Колку убава вест, мислам дека е вест на денов. Иначе, што се однесува до стресот, скроз ама скроз си во право. Уживајте, животот само радост да ви носи!
Честиткии, ни ја разведри темава за денес, го збогати и онака високиот просек на позитивни резултати за месецов, со лесно да си ја истераш бременоста душо, да се гушкаш со бебушот за 8-9 м., а да ти се здрави и живи и близначињата. Господ на сите да ни даде здрави и живи бебуши!
Seuste se nemam dogovoreno so doktorot ke vi pisam pokonkretno samo nacelno mi spomna deka ke mi dade. Dali imase pozitiven rezultat?