Devojki da vi javam dobiv pozitiven odgovor od fondot ama ne znam vo koj doktor da odam vikat deka laj lazerevsku i Kai petanovski deka imat mnogu pacienti i ne gledat bas ijas sakam septvri da pocnam so invitro ne znam kako odi dali treba prethodno da znae doktoot pa da me stavi na lists pacienti promos devojki pis islukustva
Честито ваучер и не се секирај не е толку тешко за термин. За ремедика знам дека треба да се селат во септември во нови простории а август се по одмори така да прашај си најубаво таму ќе ти кажат како стојат со термини. Инаку кога и да одиш на консултација ако го утнеш тој циклус следниот месец ќе почнеш со соодветниот протокол
So sreka mila neka ti e vaucerot. A za doktor, .... za site ke procitas i ubavi i neubavi raboti. Moj sovet ti e da otides na konsultacii na poveke mesta, a potoa sledi go srceto. Koj ke ti ostavi najdobar vpecatok, tamu bidi si. Sekoja od nas stava akcent na razlicni momenti, a ti bi trebalo najdobro da se poznavas sebe i da znaes sto e ona sto ti e najbitno. Dali e toa tradicijata, iskustvoto, investicijata i opremenosta na klinikata, statistikata na uspesnost, komunikacijata so doktorot, pristapot ili nesto drugo. Vo soglasnost so toa, napravi go izboot. Gospod neka e so tebe i neka ti go olesni patot. Samo napred i so verba deka si na cekor do ostvaruvanjeto na najgolemata zelba na edna zena, ...a toa e da se realizira kako majka So tebe sme
Fala mnogu devojki anell lesna brenos ninicka so srka so dve bliznacinja kukla mnoguu me dzal za nespesnijot invitro vetuvaj mnogu Mi base tesko alma veruvam deka kke imas najubavo bebe i site nie sto SME tuka poteskiot pat ako samo za bebinja
Toa e realnosta zlatna, se drugo samo bi sozdalo lavina kontraproduktivni i konfrontiracki komentari. Se sekavam na moeto prvo iskustvo, kolku bev zbuneta...kako vlegov na forumot, ne znaev od kade da pocnam i sto me ceka. Tolku prasanja, a nieden odgovor. Boze mili...sto ke pravev ako ne bevte site vie ovde. hug: Ve guskam silno Zaedno sme posilni
Devojki, ova cekanjevo bilo mnogu tesko. Denes e 7 mi den od embriotransferot, cudno se osekam,veke ne ni lezam, funkcioniram najnormalno, no so pazenje. Za vreme ba bockanjeto, pred punkcijata, na denot na transferot bev mnogu pozitivna i polna energija, a sega sum sosem obratno Vo denot 100pati mi se menuva raspolozenie, tesko onie okolu mene, koi sakaat da mi ugodat. Simptomi neznam ni dali imam ili si gi izmisluvam i zamisluvam. Znam samo deka vaka se cuvstvuvam sekogas pred menstruacija(ne daj boze)... A na 1vi Avgust treba da ne dibijam... Kazuvajte kako se osekavte na 8/9 den od ET,dali i pokraj site simptomi za menstruacija,imavte pozitiven rezultat?!..
@Ninichka јас од 8 ден ми почнаа симптомите како за добивање, и ептен некако си се разочарав, дури со мм бев во 7мица да си мезнеме по некое сендвиче, си викам што се пазам со здрава храна, кога симптомите за добивање ги осекав. Иста бев.... на никој чекањево не му е лесно.....во никој случај.... 8-10 дена ептен ми беа нагласени симптомите за добивање, дури и одкога го направив тестот уште ги имав не како да добијам, туку како да сум добила, тие па денови како да сакаше да пробие а никако да пробие...е баш така се чуствував. Гледај колку повеќе си најдеш занимација и стварно опушти се....се ќе биде Ајде уште малку време ти преостана.Те гушкам .
Mene 8 i 9 den nasabajle ne mi se stanuvase od krevet da idam do wc bidejki bev sigurna deka mi doslo duri i vloska si bev stavila dotolku mi bese isto kako koga dobivam e posle procitav deka toa bilo dobar simptom taka da uzivaj si i relaksiraj se uste malku ostana do poziteven test...
Fala Za ubvite zelbi devojki, ajde sega malce pomos , denes mi e 12 den od transfer i b hcg e 152 dali e normalno. Mislam da ne e malku
Annel mila, go povtori li testot ili preku krv? Kako se cuvstvuvas?, jas kako se blizi denot za test, se poveke strav i panika me faka...Denes mi e 8 mi den od ET, pa se mislam dali utre,zadutre da napravam domasen test?!...