Не да примав , и уште примам,ама јас не сум на природен циклус,невозможно е кај мене . Почнав со супрефакт 0,5 од 21 ден од циклус,па пиев микрогинон,па од прв ден циклус месецов почнав со естрофем 3x2,па од петокот ми покачи на 3x3. Од петокот почнав со аспирин од 100ка, и фемибион 1 по две на ден, плус пијам еллова кесички, ама имам уште три да ги завршам и толку. Од денес почнав со клексане и утрогестан 3x1.Најискрено на мене докторот не ми ги ни гледаше јајниците на контролите,ми ја гледаше матката и ендометеиумот,и беше поприлично задоволен. Па со господ напред,идеме у вторник по другарчињата. Види направи си муабет со докторот,треба да се најде најдобриот начин за тебе,и да вроди со плод. Со лесно мила.
Devojki mi treba pomos, dobiv vcera cetvrtok kaj 2 casot nekolku kapki, treba da ispituvam hormoni na 3 den, e sega neznam dali u sabota e 3 den ili nedela. Ve molam za pomos
Мене докторот ми има кажано ако добијам до 17.00саат ќе го рачунам тој како прв ден, а ако е покасно т.е по овој саат утредента е прв ... али еве гледам на сите различно им е кажано така да навистина незнам што да ти кажам.
Здраво девојки сакам да прашам нешто? Транфер правев на 07.11 денеска ми е11 ден базална температура 37.4 а сабајле на тоалетна кафеаф исцедок ќе добојам циклус или ..... некој со вакво искуство ви благодарам
Што терапија примаш после трснсфер? Јас кога примав само утрогестан после трансфер добив, додека со агресивна терапија што не дозволува да добиеш не добив се додека не ја прекинав.
Колку што читав во периодот за добивање можно е мало прокрварување. Мислам дека можеш да направиш тест, иако и тој може да е лажно негативен. Не ти помогнав баш
Vi blagodaram devojki bev denes za krg cekam rezultati vo ponedelnik se nadevam deka vo red ke s3 hormonite.