Една од причините што го сменив Трајковски беше лошата комуникација. У ходник у ходник тебе барем ти објаснувал со мене за 10 прегледи дали 20 реченици ми кажа од кои 10 беа "тоа е ќе чекаме". Кога го прашав за рејувинација ми рече "како сакаш", кога го прашав за што понатаму "донаторски јк", кога го прашав што суплементи да пијам ми рече "ништо, се е тоа козметика". Да бев малку послаба карактерно ќе се убиев од неговото "тоа ти е".
Да и со мене слабо збори во канцеларија ме гледа на ехо размислува и искача надвор и таму ми ја кажува терапијата тоа ни е се од комуникацијата наша ...таа на пултот се прави и доктор и курир па пренесува информации, нека Господ е со мене ќе ми треба мн среќа и да сакам нема веќе назад за брзо време ќе започнеме.
Што може да биде причина или што е тоа да имаш крв или како да кажам прлава капка со црвено-темнокафеава боја , ова му се случува сега на жена ми иако сеуште не му се деновите за менструација, туку ова се случува сега помеѓу двете менструации, иначе документи за ивф сме поднеле пред околу 10 дена
Со среќа и тебе мила дај боже прво и успешно да е! Јас уште немам одговор од фондот чекам супер баш ми е мило што дме кај истиот др. А и во ист период ке сме
Еве и јас смешна случка малку да се расположиме. Кога правев вирусни маркери еден куп гужва, се пријавувам на пулт и кажувам што треба. И таа развикување ХИВ, ХЕПАТИТ Б и Ц ,? Сите погледи во мене, а јас
Може не благодарно, ама јас сосе ваучер кај Тања се преселив. Таа е тотална спротивност на Владимир. Кога се работи за толку важна работа, кај мене нема пардон.
Јас сум била и кај Петановски,Димитров,Ивановски и Лазаревски но како што впечаток ми оставила сестра Анита на др.Лазаревски ни една друга личност.Тивка,мирна внимателна,додека сум во чекална на секое звонење на телефон крева ама така тивко со пациенти дискретно.А други ве и по име и по презиме ги слушаш и терапиите што им ги кажуваат. А инаку во Систина ми се случи во септември да одам на преглед и сама бев и уште не стигната дома свекрва ми се знаеше што ми кажал а јас на никој не му кажав,и уште ми вика знам ми кажаа мене . Значи тамо некој таста дали тие на пултотили некој друг ама му реков на мм дека му пишав меил на докторот и сум му кажала се и веќе не слушнав никаква информација
Леле јас во една клиника слушав разговор во ходник за донаторски јк, дека треба да одат на психолог да одберат боја на очи коса. Душата ми замрзна само што слушав а тек нив како им беше.
Да не ве разочарувам или да ви дадам лажна надеж, ако тие капки крв се секојдневно во тие два дена може да биде и циста и пореметен менструален циклус. Цистите ако пукаат сами пукаат околу периодот на овулација (кое според времето што го кажуваш е таман), а може и ќе частите кафе може да е имплантациско крварење ако било по една флека во денот. Како и да е нека се припазува за секој случај.
Незнаев дека може така и незнам време дали ќе имам зошто само што ги испив апчињата што ми ги даде, а Гуржанова баш ми остави впечаток што се предомислив во последен момент за него утепај ме али не се сеќавам.. Дефинитивно во право си во поглед на сестрите кај што сум била на Анита рамен и нема супер во секоја смисла...другиве радиомилеви не им се рамни и се прават повеке доктори од докторите, а за докторите и кај Лазаревски, Ивановски, Петановски и сега Трајковски имам случки секакви и сите за нешто разочарале и оставиле неубав впечаток, но тоа е нашата борба ќе ќутиш, трпиш и тераш ...и да сакаме друг избор за жал немаме... нека ни е последно па успешно да се надеваме друго што да кажам.
Mene pak anita ic ne mi se dopadna ic nonstop me prasuvase koga I da se javam za vaucerot posle dva dena I zvonev da zakazam termin kaj lazarevski non stop mi go odbivase povikot I za na kraj da mi kaze oti nema termini kaj lazarevski za toj mesec I mi vika ako sakas da ti zakazam kaj drug dr kaj drug Dr vo druga klinika prijatno ama zasto zasto ti dva dena se izivuvas so mene stalno mi gi odbivas povicite prijatno
Ти до кај си женска, уште колку остана??? Иначе, и јас имам исто неколку случки и само потврдувам се што сте напишале, подобро и да не почнувам да зборам. Посебно,со Систина и никаквата дискреција по инсеминациите... Мене и врата ми имаа оставено подотворена а пациенти си поминуваа... свашта, да не се ни навраќам..
uste edna Ned imam jas do poragajot treba vo 38 ned da me poragaat ama najtocno utre ke mi kazat koga ke bide
Ne mi se veruva uste posle 13 god borba so neplodnosta a I hormonite mi luduvaat tu sum taka raspolozena tu sum isplasena sto ke bide