Ништо чудно да ти кажам ако не бев лично таму сеуште ќе си го чекав ваучерот...и го чекам мислам сеуште таа убедена ќе ти стигне вика гарант, а поминаа два ипол месеци па сега ти види ужас !
Само да не е од најнискобуџетните, тенки стапчиња, кинески, никакви.... Не им верувам ич, а другите се ок. Ајде, те чекаме со убави вести.
Потполно се согласувам со тебе. Секогаш сме чекале во ходник кај што нема место каде да застанеш, а камоли да седнеш. Врв на се беше кога го чекавме Петановски за хистероскопија затоа што морал да чека кај нотар. Хистероскопија закажана за во 9 наутро, а јас го чекав господинот до 14 часот да дојде од нотар. И тоа гладна и дехидрирана зошто нели не смее да се јаде и пие после 19 часот претходниот ден. Се уште се изнервирувам кога ке се сетам. Дефинитивно организација нула.
Исто исто, за скречингот закажан во 8 ипол во 11 ми го направи. Среќа добар доктор е мене многу ми се допаѓа, и фала богу успешно беше, инаку и мене ме фаќа сафра кога ќе ми текне колку сум чекала кај него пред ординација.
Штом имате успешен крај маките се заборават и тој доктор за вас е најдобар. Јас имам поинакво искуство со Петановски. Мене ми правеше ин витро со неизлечена бактерија, како демек ништо не е тоа, и уште милион грешки кои ниту почетници не би ги направиле .
Низ колку маки сме поминале, кога ќе се сетам на моменти... Ама желбата за бебенце е поголема од се’, ќе издржиме и ќе се избориме мили мои, еден ден ќе ги заборавиме сите маки и ќе се гушкаме со бебуши. Господ да не’ благослови сите на овој убав ден.
Mila mene uste pet sest dena mi kaza Dr denes oti ke me poragaat so carski rez nisto nema da slavime rodenden so kerkickata zaedno mene utre mi e rodenden
Draga jas seushte nemam dobieno vaucer, utre kje dostavuvam dopolnitelna dokumentacija pa sledi ushte cekanje. Ne mi e jasno, kako koga ellovata se za policisticni jajnici, namesto da iscistat teren... Ne mi e jasno..
Да ама ако си ја земала на своја рака можеби не си била за таа терапија. Или можеби пиеш два контрадикторни суплементи (пример елова и фолна), ако имаш инсулинска резистенција па пиеш елова со инсулинска терапија. Инаку си имала проблем со полицистични јајници ?
Dragi feminki, imav spontan na 5ta nedela vo 19.11 i mnogu sum tazna.Seuste ne mi se veruva i mnogu sum razocarana od doktor Lazarevski i sestra Anita koi voopsto ne mi bile podrska.Im kazuvav deka imam postojano bolki no nisto ne prevzemaa duri i telefon sestrata ne krevase, ne odgovaraa na porakite/mailovite i taka zavrsiv so spontan.ve molam kazate mi kakvi ispituvanja treba sa se napravat. Pozdrav