@Ninichka jas duso ne mozev da izdrzam i kupiv test od 40 den obicen si pipeta i go napraviv na 10tiot den od et i bese so mn skaba crtka pa denes utrovo napraviv dva eden eftin eden sure chack i dvata pokazaa pozitivno ama toj eftiniot mi pokaza pojaka crta i vo Plodnost biologot me vikna da mi zemat krv
cestitki annel,super bas mi e milo koga ke procitam uspesno in vitro. guldzana ti posakuvam uspeh i so lesno da ja pocnes procedurata. Ninichka ke bide mila,sv Ilija neka ti pomaga i stiti
Prosječna vrijednost Beta HCG - prema broju dana od ovulacije 14. dan: prosjek 48 15. dan: prosjek 59 16. dan: prosjek 95 17. dan: prosjek 132 18. dan: prosjek 292 19. dan: prosjek 303 20. dan: prosjek 522 21. dan: prosjek1061 22. dan: prosjek 1287 23. dan: prosjek 2034 24. dan: prosjek 2637
Devojki denes se javiv Kai Petanovski i Mi zakaza za 27 avgust pregled a Kai lazarevski she javi sestrata pa posle zafatrno bese pa ne znam Mora da she odlucam ama ako Mi zakaza laj nego tamu i da odam poz ninicka poz energija Sega ti najbitna
Леле бе Гулџанче мака мачам да те разберам кога ти ги читам постовиве.Не ме свакај погрешно ама малце барем потруди се во пишувањево да ти биде разбирливо и точно напишано.Ај некогаш се брзаме и ги испреплетуваме некои зборови ама па ти секогаш си со такви постови и тоа секој збор испомешан со непотребни букви.Уште еднаш да напоменам дека ова не е непријателски пост туку добронамерен .Ти посакувам се најдобро.Инаку јас одам кај Лазаревски и сум задоволна.
@Ninichka @kukla21 @only44you @srekice @MADO i site drugi koi cekate dve crticki preku postov ve fakam za nosot za da ve prefati I naku vo vtornik ke pravam uste edna bhcg da vidime rezultat i dr ke bil tuka pa mozi ke me vide i na eho ako ne e rano , sprema posledna mens treba da sum 5ta nedela.inaku presrekna sum i mnogu vi blagodaram za sovetite i poddrskata , nisto bez vas devojki vo ovie dve nedeli
Vo pravoi bebaa Mnogu se mislam pomegu doktorite kaj da odam i zatoa jas bev kaj Lazarevski ednas i ne e los covekot malku ne zbori alma ok A Kai Petanovski ne sum bilaa i ne go znam toa sakav da go kadzam se nadevam me razbraa
Хаха те разбрав.Имаш право за Лазаревски ако не го прашаш нешто не објаснува многу ама си ја знае работата.Иди разговарај и со другиот па одлучи си.
Dusicke , ti blagodarime za iskrenite zelbi upateni kon site nas i da znaes deka dodeka gi citam denovive tvoite postovi, edvaj cekam da dojde 20-ti Avgust, pa da pocneme . Uste ednas ti posakuvam se najubavo, da si imas najlesna bremenost od srce ti posakuvam P.S - Bilozite na dr.Tase mu se odlicni, gi obozavam i dvajcata
Devojcinja neli vi kazav deka jas namesto pregnyl, za stop inekcija primiv suprefact ?!..pa sakav da ve prasam dali suprefactot poseduva bhcg hormon, koj moze da vlijae za lazno pozitiven test?... Inaku stop inekcijata(suprefact),ja primiv na 18 Juli, znaci pred dve nedeli.
@Ninichka taa ineksijata i da ima hcg toa do sega e isfrleno od organizmot za ovie 2 nedeli, zatoa uzivkaj love u