утре ќе го напрам мие срав да не ми дојди нез леле целата сум некако преплашена имам некој срав во душава дане биди несупешно а 3 ембриони ми вратија
Со 3 вратени па мислам треба малце повеќе позитива, тоа се веќе стварно добри шанси за успех. Држиме среќа за утре, ајде ќе биде!!! Happy B-daay Стварно за малце ќе се разминете хехе, важно цела недела во иднина ќе ви биде со славенички торти Со лесно драга и што побрзо да објавиш
Честито ваучер и посакувам успешно да е. Ма успешно ќе е Постапката зависи со кој протокол ќе одите, докторот ќе ти кажува се', без гајле биди си и уживај во постапкава, со убава мисла и многу насмевки Прекрасна вест, честитки!!! Најубава бременост да си имаш
Преку вена. И на Клиничка биохемија сум испитувала со упат и на приватно во Авицена. Со упат на Клиника е мислам 80 денари, а на приватно во Авицена беше 1800.
Дури сега ја гледам оваа убава вест. Честито и од мене девојче, само позитива, соземи се сега и те чекаме и во Прво тромесечје да се активираш
Мене да ми стават три ембриони ќе се самопрогласам за бремена без тест. Не зезај какво неуспешно на толкава шанса. Оди направи тест сите чекаме да ти кажеме " ти реков дека си трудна, ти реков"
Хахаха ма какво лутење. Уживкај Јас до едно ембрионче не можам да дојдам она со три се плаши. Ајде може ќе ја наговориме и ќе и триеме сол над глава " што ти рековме а, а, а " И три бебиња и роденденот на @Meckicja и Нова Година се у едно ќе уклопиме
@newyear2015 нема утешни зборови за болката што ја имаш... но ќе најдеш сила и ќе продолжиш понатаму , ќе дојде и твојот ден и викаат после доаѓа Од испитувања, прво би требало да материјалот од киретажа да се прати на испитување, да се види дали ембрионот имал некаков дефект, а потоа следат другите испитувања. Микробилошки брисеви, Торч, урина, крв, хемостаза д-димери, тие се основните, а полсе може да те упатат и на некои други. Оди кај матичниот гинеколог, тој се ќе ти каже и ќе те упати. @Peperugamala честитки!!! со лесно!!! и уживај најмногу на свет
Душичке исплачи се, ако имаш можност извикај се нека ти олесни. И нас ни е дозволено да бидеме слаби некогаш.
Девојки имам едно прашање до вас, почнав со Микрогинон на прв ден од менструација (по имструквии од докторот) и заклучно со денес ми е 10 ден од менструација и нема план да престане. Дали е тоа нормално или не??? Инаку ова се лекарствата што ми ги препиша докторот а на 28ми одам да ми направи шема Јас си ги викам периодов "најдобри другарки".
Што таблети се IMPRYL? Можеш да ми сликнеш составот ? Кажи на докторот дека не престанува циклусот . Можеби ќе треба /сака да те види на ехо
Дали претходно ти доцнеше многу ? Дали имаше цисти ? Колку ти трае вообичаено ? Плус не ми е јасно зошто од прв ден обично од втор се почнува Микрогинонот.