Zdravo,dali posle transfer osekjate bolki I dali ima denovi koga nisto ne osekjate dali e vo red toa I dali mora I posle 4den od transfer dase lezi tolku
кај секого е различно, не мисли на симптоми, само кулирај. Немора да лежиш цело време, лесни работи се дозволени, и најважно не се оптеретувај со ништо. Да не израдуваш со 2 цртки!
Posle tranferot go nemam.mereno a pijam Estrofem od 4mg dnevno,me ziga taka de lev jajnik de centralniot del I na proteini sum od den na transferot maka mi e vekje blago.nejadam nikako
Да баш така ми беше и мене. Јас првите денови бев помалку активна но после се движев умерено самото тело ќе ти покаже. Уживај, одмарај со лесно и убаво да е.
Не мора да значи дека после хистероскопија ивф гарантирано ќе биде усшешно . Хистероскопијата ја зголемува шансата за успех ,но не ја гарантира истата
@A&Z со лесно мајка, ајде овојпат дупла среќа да те стрефи @kateto123 валиден е тестот.. Голема гушка исплачи се ако ти се плаче, биди тажна некој ден, но потоа глава горе, посилна од било кога пак врати се на проекот ,,бебе,, наредниот пат ќе биде, мора да биде
Систина . Ама мува не ме лази да почнам . Сакав декември божем . Ама оставив за јануари , да се испукам за НГ и во следната да почнам со убави нешта . Посекако годината што одминува сакам скроз да ја избришам од сеќавање . А плус ако правам во декември ивф ќе ми се падне тестот да го правам неколку дена пред НГ . Да не си кварам златни празници
И јас таму ќе си ја пробам среќата,па ќе видиме.И јас сакав потоа после НГ,но ми истекува ваучарот во декември,па морам да побрзам.Ти посакувам успех на тебе и сите кои сме во процедура.Секое добро
Zdravo Elenura.. I mene deneska mi gi prepisa Dr. Trajkovski zaradi endometrioza.. Ama kako gledam po forumot I po srpskite forumi ne najdiv info kade da gi zemam I koja cena se... Doktorot samo mi rece deka u grcija mozam da gi najdam.
На Bayer се овие таблети . Тоа значи дека може да ги порачаш во некоја аптека и ќе ти ги донесат . Во Бугарија се околу 2500 ден , Грција нешто малку поефтини . Паковање со 28 таблетки . Во Бугарија би требало да ги има во секоја аптека