Да се пофалам јас ја чекам "тетката" да ми дојде и започнувам...почна некако еуфорија да ме фаќа пуштајте среќа доста ме читавте тука редно е мислам веќе во трудничките да одам...со лесно кај сите па ајде заедно да се дружиме во другата убава тема
Fala na informacijata. Ke probam da gi naracam prvo od tuka.. Moze li nekoj da mi napise iskustva od laparaskopija vo privatnite kliniki I kaj koj doktor pravel.. Jas imam praveno Edna kaj Tofovski vo drzavna pred dve godini...
Со успех да финишираш срц, редно е стварно, чекаме многу висока бета! Убаво е да се одмара, се’ онака опуштено, не мора ништо да работиш, не кревај тешко, не се наведнувај, не прави нагли движења, не се истегнувај, избегнувај стрес и најди си занимации (серии, музика, филмови и сл.). За болки, ок е и да имаш, ништо страшно. Симптомите се индивидуална работа. Може да ги имаш, но може и да не. Не се замарај со тоа. Релаксирано...
Девојки ви пишав дека тестот ми беше една цртка на 9 ден, bhcg на 14 ден ми покажа 197. Значи дефинитвно не правете дома тест! Искуства што понатаму, дали одмаравте дома седевте или најнормално си функциониравте?
Честитки, најлесна бременост да имаш! Релакс, не се оптеретувај со ништо, повеќе одмор, ништо тешко да не креваш и работиш.
Истото го прашав и јас, и ме советуваа ако нема увиден проблем да се функционира нормално. Секако без тешка физичка активност. Прошетки, работа, спокојно опкружување и многу љубов. Со срека и со убаво нека ти е
Ne mi kaza samo mi kaza deka e mnogu tenok za 9 den plus i deka so krvarenje nemam prestanato rece aj nareden mesec od prv den so estrofem da pocnam pa taka ostana
Ајде откачи се од тука и немој мене да ме заборавиш да ме одвлечкаш со тебе во труднички Со успех и со среќа нека ти е И да правите ако е негативен не му верувајте Лесна и школска бременост
Постапката е околу 90.000 ( +/- некоја иљадарка) . Терапијата зависи колку ќе користиш и од каде ќе ја купиш . Одприлика и она од 500 до 1000 евра . Во последно време тие што одат на приватно ивф ,практикуваат природен или природен- модифициран циклус . Така излегува поефтино