Pa jas sega ovaj pat odev na gladno oti nemase koj da prasam a sepak mislam deka ako ne ti menuva i ako ne ti e problem pojdi gladna ili javi se vo labaratorija i prasaj A vtoiot pat mislam deka kasnav edna banana oti trbase da odam do bitola, pa se bese vo red
Devojki jas zakazav za vtornik povtorno da proveram prolactin.I usput da prasam maticnio ginekolog za drugite ispituvanja so treba za preku fond.Za maz mi so treba da ispita hepatit b,c I hiv upat od negov maticen ili od mojo mat ginekolog moze?
src jas istite proceduri gi teram za mzti treba spermogram hiv hepatite za spermogram treba od tvojot maticen ginikolog upat a za hiv i hepatit od negoviot maticen....
http://denesen.mk/web/?p=356537 Morate da go procitate ova, me rasplaka no i me motivira storijava. Zamislete, posle 14 in vitra zenata uspeva da zabremeni. Denes ima tri bliznacinja. Gospod neka e so niv i neka im dade ubav zivot.
Devojcinja moi...denes napraviv bhcg test preku krv. Vrednosta e 47,90 Transferot mi bese na 23 ti Juli. Ako ne se smeta denot na transferot,denes mi e 9 ti den od transfer. Neznam dali e divolno visoka betata?!... Devojki, ustebsum vo shok,zbuneta sum skroz, dali da se raduvam ili betata e niska?!...
@Ninichka znam duso kako se cuvstvuvas ana mnogu si izbrzala, zemajki ja vo predvid mojata beta 150 na 12den od et pa tvojata mi izgleda dobra so ogled deka e napravena na 10 den od et avo rok od 48-72h treba da duplira ili truplira. Ti ja posakuvam celata sreka na ovoj svet
Се 'крчка' нешто кај тебе, тоа 100% . Само, за ќотек си искрено, спомни си за она 'трпение-спасение' . Ајде среќно мила!
Da im se zivi I zdravi dusite malecki.Ova e samo dokaz deka mora site da se borime.Bog e golem.Na pomos na site neka ni bide Sv.Ilija.Ova go pisuvam so solzi.Srekna sum za lugeto so posle tolku maka I neuspeh go dobile najgolemoto bogatstvo