Можно е да е тој. Јас кога прашував на клинка тие ми рекоа дека една недела е во Скопје една оди по градовите каде што има потреба. Еднаш кога бев на преглед ми рекоа дека таа недела бил во Кавадарци.
12 ти ден1500 естрадиол.и околу 8 фоликули. Вечерва 2 amp. Pregnyl и во сабота пункција ќе правиме. Со господ напред и за мене и за сите вас п.с.Цигариштата да ги намалам од 10 на 3 дневно МОРАМ!!!
Убаво си кажа, убаво си се искара ...направи го тоа, супер се резултатите и само напред до целта ❤ @Meckicja денес е твојот ден, те чекаме со најубавата вест дека бебе дошло на свет и е во твои раце...со лесно мила ❤
Е тебе те чекав да пишеш до каде си. Браво супер ајде чекаме убави вести. Ти ја праќам цела среќа на овој свет за да успееш
Со лесно и успех мила, само напред. Знам дека ќе ги намалиш “цигариштата” , и јас бев пушач, ама со силна желба се’ е лесно! Имаш голема мотивација-бебе!
Душичка што се случи,знам бевме блиску.И јас треперам дали ќе ми се развие барем неколку ембрионки,па во исчекување мисли човек на све. Фала душичка нека се враќа на сите,и тоа дупло по две❤❤ Софи фала ти од ❤.Заедно сме во оваа борба,а и јас си одам полека накај 40 години и сум загрижена што и како,и со желба да се пофалиме наскоро сите кои сме во оваа битка.
Со среќа Мартка, знаеш дека и јас сум натака со годините, ајде без бриги, тука сме си за поддршка. Ќе биде се како што треба! Со Господ напред!!
Dali referentna vrednos od 2.0 e nisko za 13ti den od transfer a pritoa da e vraten embrion eden na tret den.nekade pisuva deka moze da bide seuste nema menstruacija neznam na,sto sum glavata ke mi pukne
Не важи тоа да си знаете,бараат извештај од трансфузиолог,мене птед некој ден ме вратија па поново зимав па носев.
девојки каков ви беше циклусо полсе не успешно инвитро јас 3 дена имав јаки болки анемав силна минустрација
Dali imate proveruvano skrien seker vo krvta,dali moze da igra uloga za neuspesno in vitro I koga se ptoveruva najtocno
Не знам колку влијае врз неуспешно инвитро, ама знам дека доколку земаш Глукофаж таблети, се добиваат поздрави јајце клетки кај ПЦС, истражував многу на таа тема зашто ми беше нејасно како таблети за дијабетес влијаат врз инфертилитет. Скриен шеќер се испитува од сабајле, преку крв.
И јас денеска бев да прашам во фонд и испадна дека може од трансфузиолог или од гинеколог ама специјалист. Во трнансфузиологијаа ме излажаа значи и со тоа ја заштедија државата за 100еур од мене нека им служи на чест.