Девојки дали после трансфер можам да чистам по домче да се релаксирам и да не мислам многу додека ги чекам неколкуте дена за трансфер.Фала ви Извинете чистење после пункција а не трансфер
На кој маил пишуваш? Дека никогаш не ми одговараат, а многу сакам така да ги подберам од време на време за нелогичностите што ги имаат за се едно нешто.
Мојот трансфер се одложи ваљда во декември или јануари ќе биде инаку си имам јас 6 бебиња ќе си ги соберам уште малку Стискам палци за успех кај тебе.
@Alishan30 многу многу среќа другарчедај боже празниците со срценце што чука под твоето да ги дочекаш Женски,кој ви е генералниот став за одмарање после трансфер? Јас не сум ни почнала,за пар месеци ќе биде,ама претпочитам да сум поткована со информации. Овде кај мене,ставот на докторите е дека е апсурдно да се лежи после трансфер,дека не менува апсолутно ништо во процентот на успешна имплантација,и уште утредента жените се враќаат на работа.Нормално, ектремни тежини,нагли исправувања,интензивни тренинзи,топли бањи се забранети,но не и да се прават јаки отстапки од секојдневието. Сакав да слушнам и ваши лични искуства,оти треба да испланирам одмор,боледување сигурно нема да добијам. Имајте убава вечер
Mene mi preporacaja intenzivno miruvanje prvite 3 dena zatoa sto togas nastanuvala implantacijata, a za posle lesno razdvizuvanje, ne celo vreme lezenje
И јас 3 месеци чекав за чаир , ама не можам веќе да чекам и закажав во среда на 5 ка јтофоски, па ке видам што ќе ми каже.
Да да, дежурен беше оваа недела, а има солидни коментари за него. Како што читав по интернетов, сакам тој да ме пораѓа, ама ми е уште рано да отидам на преглед.... Се надевам дека ќе се погоди тука кога ќе ми дојде време
Зошто нема да добиеш боледување? Матичната мора да ти отвори ти ако сакаш, а фирмата мора да го прифати.
Јас досега сум си го користела одморот, а во случајот после позитивниот тест во февруари си продолжив на работа. Меѓутоа сега сум на мисла дека секако би одмарала барем до 3месеци, а понатаму ако е се во ред би си продолжила на работа. Тоа е мој став оти сум прилично темпераментна и ќе се нервирам ако немам некоја обврска ако можеш да си одмараш колку што ти сака душата. Среќно
Дали еден циклус пред ин витро постапката сте пиеле контрацептивни табелти со цел како што ми рекоа одмарање на јајниците и да не дојде до хиперстимулација и за да наредниот циклус кога ќе се почне со инвитро да има повеќе фоликули?