2966 ден. Ги купив јас од аптека. По едно на ден по ручек ги пијам. Јас немам мутации ама читам и за полицистични се а јас сум со полицистични јајници. 30 таблети се во пакување
Dokolku ste pod anestezija neli stavaat onaa stipka na cetvrt prst,ako.imate lak Ili gel lak nese pokszuva,divolno.cirkulacija na kislorodot vo organizmot toa anestiziologot mi go kaza,ijas gi brisav
Поминав на анестезијата без проблем.а баш четвртиот го избришав (истругав) пред пункција и немаше никаков проблем
I jas,imam.problem so aspirinot mnogo tahiksrdija mi stvara se gusam duri mi smeta mnogu nogo.piev 15 dena sega
Со една испиена таблета без престан цела недела крварам од хемороиди.многу лошо.ниски тромбоцити имам и ми ги забранија и нив и клексаните. Без нив сум моментално,па што биде нека биде.и гинекологот не ми ги даде.и на пункцијата сум прокрварила така да сигурно не се за мене.за жал
Фала мила, баш ќе го прашам докторот дали може овие. Јас од Бугарија ги земам инофолик прашаците а еднаш и елова од тука. Сега незнам дали сите три имаат слична намена и состав.
Честитки мила гали меше, од твоја уста во божји уши, влечи не сите за нос...нека ни е напомош утрешна Пречиста Богородица, голем празник е, се молам и посакувам сите ние да станеме сите мајки што поскоро, до година да си славиме празници со бебиња ❤
Голема Пречиста Богородице биди ми напомош утре. Одсекогаш го сакав овој ден.трансферот е утре си поплакав од среќа.
Zdravo Devojki Na 22.11 pravev punkcija kaj Hadzi Lega, izvadija 11j.k na 25.11 embriotransfer 2 j.k vratija, so toa sto doktorot me izvesti deka dobro se oplodeni no rastot im e po spor. Eve denes mi e 8 den od transfer i nemam nikakvi simptomi, nekoj da mi spodeli iskustvo, prvo ivf mi e i bi sakala sekako da e uspesno
Утре-задутре ќе ти покаже и на домашен тест. Симптоми не мора да има, се’ е индивидуално. Ти посакувам успех!