Женски, ви ја посакувам целата среќа на овој свет,и сите да успееме во нашата борба за бебе. Мене денеска ми е 13 ден од трансфер и bHCG ми е 3127,срце јуначко не издржа до утре . @Alishan30 Само со позитивна мисла утре,и опуштено максимално.
Ти благодарам, нема откажување,тежок е патот,ама мора да се биде упорен и позитивен цело време. Со лесно
Milo mi e shto ste nasle takov doktor kako trajkovski, a organdziski stvarno naznam sto si misli so cenite stoe mnogu mnogu e. Inaku na nas i na site parovi vkluceni vo ivf procedura im posakuvam sto pobrzo da dojdat d pzitivni rezultati.
Честитки @Nane26 лесна и убава бременост да си имаш @Milobebence нема откажување,ајде 2019 ке биде твоја годинаПоддршка ке добиеш и имаш,ако ти значи @Alishan30 со лесно и со среќа утре,нека ти биде најубава новава година Многу среќа и на другите членки кои се во постапка
Сето ова што го доживеа ти јас унапред ти го кажав по порака , заборави ?! Ама тебе поарно ти беше Штип да одиш ,нели Скопје не го сакаше Ај не се нервирај веќе од него. Си го најде ти докторот , уживкај . Те чекам со убава приказна Со лесно на идните нови мамички. На сите кои се во постапка нека им е со лесно
Pogore imam pecatna greska mislev na vas i na site vo ivf procedutra vi posakuvam brzi pozitivni rezultati.
Честиткиии! Лесна бременост да имаш и се’ убаво до пораѓај! Пушти ни среќа на сите, да не’ фати мајата!
So srekja utre @Alishan30, ti posakuvam da uspeesh. Jas lani na utreshen den imav visoka beta za prv pat, ednostavno veruvav vo mokjta na toj den Presveta Bogorodica. Iskreno ti posakuvam uspeh, a na site novopeceni trudnici lesni meseci shto im pretstojat!
Да, да вустина е, пораката мислам дека уште ја чувам така ми пиша така и испадна И уште не го сакам Скопје кога одам, стресови ненормални ми прави Само се да биде се како што треба ќе имам баш прикаска за кажување Инаку женски зошто има толку разлики во бетите на 13/14ден? Односно на некој е 3000, на некоја 600, а мислам Мечкица имаше бета 100, друга 200 па сите се успешни и веќе во труднички. Зошто има толкави разлики, ѓислам декаа трансфер на 2,3,4,5 ден не би требаало да прават толкави разлики во бетата?
Море мене ова на 3 ми делува!! o Честитки и од мене, со лесно нова мамичке и само позитивна мислааааа... На @Alishan30 уште еднаш да и посакам многу среќа утре, и УСПЕЕЕЕХ!!!
@Nane26 не знаеш колку ме израдува Честиткииииии Браво.имај си школска бременост и прекрасна нова година што следи.боже колку убавини на темава.ми давате многу сила