Завршиив.готово. лежам сега.се добро помина.освен ситуацијата со мочкањето и полна бешика се препотив од толку голем нагон. Битно ништо страшно не е.се се заврши за 5 мин.сега одмор малку Фала ви што сте ме помислиле. Ве гушкам сите
Браво бе девојче!!!!! тоа!!! ах,за мочкање не ми збори, да не почнувам Уживај заслужено, едвајј ќе чекаме и ние со тебе за домашен тест прво Колку ембриончиња ти вратија срц?? Мартка ти заврши со трансферот така???
Трички Маж ми кога слушна.пребледе скроз. 8 клеточни биле.друго незнам ништо. Јас подсвесно сакав три да ми вратат. Дај боже да успеат @Martka ти до каде стигна?
лелеле дај боже да се фатат сите три ако не дојдам да те изгушкам дома тогаш еве на сеа релаксирано без нервози и стресови пуштај си новогодишни филмчиња па некои комедија оптегни се на кревет покриј се со кебенце и не мрдај
Супер милаа,со позитивна мисла,гали мешкооо,и опушти се и уживај сега. Дај боже да не израдуваш со висока бета
И јас исто. Стомакот парче го имав напраено, посебно со Клексанот, ама брзо поминуваат модриците. Со лесно и успех мила, да не’ израдуваш со мноогу висока бета. Сега уживај си, со позитивна мисла и со мир.
Да да еве сум сега релакс,вчера завршив и уф добро поминав си спекулумот.Ми вратија едено ембрионче и сега ќе се чуваме. Јас еве се трудам да се релаксирам и гледам да одмарам и позабавно да ми мине време и да се радуваме.Ќе се пидржуваме и ќе си разменуваме симптоми. Бидна душичка сега ќе галиме меше и чекаме позитивен тест.Ти посакувам од успех и кај тебе,па двете да галиме мешко Алишан јас сум кај Ивановски,ти кај го правеше ивф то?
Не би знаела да ти кажам, можеш да се јавиш во аптека во Систина и ќе ти кажат дали имаат и колку пари е. Јас други инекции имав. Честитки до идните мамички Школски се да си поминете Со среќана сите во процедура Не пишувам често, но ве пратам и бодрам. Јас одмарам од ембриотрансфер, се помина во ред Кога ќе погледнам наназад една година колку може да смени и летне во исто време, со сите стравови, исчекувања, операции, помешани чувства, финансиски и психички исцрпени без време да прашаме зошто, туку одиме и не се предаваме. Треба сами да си помогнеме за да се избориме, тоа е мојот совет за сите нас. Колку си психички растеретен толку повеќе живееш и успеваш.
Не можам да се снајдам во постовите Кој бара Супрефакт ? Имам јас скоро цело шишенце . Ќе го дадам . Нека ми пише членката . Уште утре ќе го пратам по карго
Флауер алишан и јас заедно одбројуваме(нека ни се придружат и останатите кои се во исчекување).Во право си душичка и јас си се тешам да не муслам многу да се опуштам,ама аепак потсвесно негде малку си размислувам што како...Им посакувам на сите успех во оваа борба и побрзо да галиме мешко и да имаме бебуш во раце Девојки малку лудо прашање....ама ќе си прашам.Како идете по голема нужда,некако ми е страв да не ми отиде ембриончето или да не направам беља додека сум во wc