Ќе си јадеш по лесна храна, супи најчесто и сеа не ми текнува што друго, манџички ваљда и чаеви, за да ти биде потечна столицата т.е за да не напињаш многу и немаш гајле. Абе возбудена е сега, ќе дува и на најситно, ја разбирам Јас го направив 7 дена после трансфер и покажа...после 2 дена го повторив уште еднаш .
Falla mnogu bubce jas barav ne mi stigase samo za dva dva bockanje ali eden clen od forumot martka mi go dade shishence superfact pozdrav ti posakuvam sve najdobro
@Alishan30 @Martka @Flower123123 убаво да ви поминат следниве две недели, одмарајте, уживајте, правете што ви се прави и, се разбира, ве чекаме со висока бета Осеќам ќе се слави
Не си само ти. не се грижи нема кај да одат. Јас си правев компот со сливи за да не се напнувам многу
На 3147705 директно на спрат. И тоа од 9 до 15.30 вртев никој не се јави. А на тој број што го пиша ти ми рекоа на овој број да ѕвонам.
@Flower123123 со лесно да ти минат деновите и ти испраќам среќа за висока бета. И сите други кои сте во процедура ви посакувам среќа.
Koj se izgorel od mlekoto kje "duva" i na matenicata! Stravot go cuva lozjeto! Jas posle inseminaciite imav fobija od wc sholjata, a kakva kje bidam po in vitroto, e bogami ne sakam ni da zamislam. Ali, ako malku vklucime pamet i logika, povekje od jasno e deka ne moze da ima posledici od taa fizioloshka potreba. Ve gushkam i poddrzuvam site taze i idni mamicki. Mi mirisa na mnogu visoki betki!
@DakaBaby повели на оваа тема ќе ги добиеш сите потребни информации. Ако може информација кај кој доктор ги правеше сите 4ри ин витра и која терапија ти ја дадоа и пред и после трансфер? После првото неуспешно не сменивте нешто во постапката за да смените во следните 3?
Site in vitra se vo sistina praveni,neznam mozebi deka,so Tese materijal rabotime zamrznat materijal pa,zatoa doagja do neuspesnost bidejki nikakva bremenost nema I tri pati so stimulacii bev no rezultat po tri ili dve jajce kletki I.sea na priroden modificiran ciklus bev I pak dve jajce kletki izvadivme,no sekogas posle tranfer ednoto isto bese bez inekciite kleksan ili progesteron a,prvoto in vitro na 23god go pravev. Posle transfer aspirin,pre mama,estrofem I ytrigestan 3x1