Баш така, @only44you и затоа се изнервирав. Што има врска дека бил документ за ивф. Се знае колку кошта ехото, не е битно јас за што ќе го користам.
Потполно се сложувам мила со тебе, ама тоа е , како приморани да сме. Јас велам, господ само да не не заборави и сите тука што се бориме во оваа тема набрзо да си успееме. А на сите ни е јасно како се функционира во оваа наша "чудесна" земја Македонија !!!
Бог да чува! Што има везе за што ти е документот?! Јас во систина платив 1100 за истата работа.. @Proxima ми рекоа да чекам 6 месеци.
Neznam devojki jas plativ 300 den samo eho a izvestajot ne go plativ a M Ginikolog znaese deka mi treba za invitro ama toa e koga imas maka se ke si platis
Ne se sekiraj milicka. I mene mi se sluci isto prviot pat. Vo odgovorot mi pobaraa dopolnuvanje 4D exo dokument. Go davaat vednas, otidi si kaj maticnata i ke go zemes za 5 min. Jas go plativ 1000 den. Ne gubi denovi, zemi go vednas i prati go do fondot. Ke ti go vratat pozitiven odgovorot za 10 dena. Ako ne ti pobarale drugo, nemoj da prakas nisto sama od sebe. Tamu tocno treba da ima navedeno sto baraat i drzi se do napisanoto. So sreka... vo prasanje ti se samo denovi...stom baraat samo dopolnuvanje, znaci veke ti e odobreno
Да и мене малку повеке ,како со преглед плус извештај плус слики 2500 колку и да кажат ке си платиш кога сме на мака и немаме избор,се е приватно и се плака на приватно ,немам повеке коментар за цените.
Srcka za mene od mojot maticen ginekolog a za maz mi od negoviot opst lekar.Inace rezultatite se ok nema nisto.Sega na red spermocultura,spermogram, mikrobioloski I uste so neznam
Ninicka честитки со лесно нека ти е бременоста , на одмор сум и те мисев што си направила и си викам чекај да се уклучам да видам до каде се работите и кога прочитав очите ми се насолзија Господ е голем ќе ни помогне на сите поздрав
Ti blagodaram mila, eve sega bas najdov na net. Gi zemav denes rezultatite od krvta, pa se obiduvam da gi protolkuvam. Se e vo normala, samo kaj ova WBC ima mala otstapka. Namesto od preporacanoto (4.0-8.0), kaj mene e 14. No mislam deka ne e strasno, ne bi trebalo da bide problem za vo fondot.
Некоја мала инфекциичка, ништо страшно. Тоа е моментална состојба, не би требало да биде проблем во фондот. P.S. И' се извинувам на @kukla21што и' се мешам во докторлакот.
Нема да ти прават проблем @Natasa. P Уште малку ти остана тебе @Proxima истото сакав да го пишам и јас за леукоцитите, ама ти си пишала.
[QUOTI E="Proxima, post: 2486540, member: 80762"]Некоја мала инфекциичка, ништо страшно. Тоа е моментална состојба, не би требало да биде проблем во фондот. P.S. И' се извинувам на @kukla21што и' се мешам во докторлакот. [/QUOTE] I da znaes... devojkata slobodno moze da doktorira na temava, ne slucajno direkno nejze i se obrakam. Ako google ne znae, kukla sekako ke mi pojasni
Знам дека е така. И јас ја прашувам @kukla21 за совети. Само малку се пошегував, бидејќи прашањето беше до неа поставено, а јас се замешав.