Да душичка пијам 2×1 на ден почнав после пункција и продолжувам до позитивен тест. Честитки душичка.....се најубаво
Јас декортин пиев 15 мг 3 дена, Четвртиот ден 10 мг и петиот ден 5мг. Ова од пункција почнав и бидејќи на трет ден е трансфер и тие два дена ги фатив. Потоа ми кажаа да ги прекинам. Сега не пијам кортико
Точно.фала на исправката Посвојувањето деца е тежок и мачен процес кој претставува вистински предизвик за голем број родители, На крај од денот, тие се оние кои ги заспиваат децата, кои им ги бришат носевите, кои ги бакнуваат на местото каде се изгребале. Тие се мајки, правејќи го сето она што мајките го прават и сакајќи ги своите деца исто како што биолошките мајки ги сакаат своите родени деца.. ❤️❤️❤️
Јас морам да го пијам за да го намалам имунитетот за да не ми го отфрли плодот,оти имам имунолошки проблем.Иначе во други сличаи го прекинуваат.Те
Cestitki za visokite beti! Site da ne stigne istoto da dade Bog! Se sozivuvam so sekoja visoka ili niska beta. Daj Boze samo za visoki da citame ovde. Inaku, okolu posvojuvanjeto i decata od donorski material... Smetam deka roditel e toj shto kje go odgleda deteto, a ne toj shto kje go stvori. Dali povekje roditel e onoj shto ostavil cedo vo dom od onoj shto go zemal so solzi radosnici od tamu i go odgledal, vospital, hranel, poddrzuval... Sepak, se znae deka najubavo e sekoja zena da ima svoe bioloshko dete, NO, NO... srekja e shto ima i drugi nacini za da go zadovolime majcinskiot instinkt vo sebe.
Колку убав ден. Честитки милаааа Лесна бременост Колку повеќе ве читам позитивни толку повеќе ми е страв за мојот тест