Stigna i mojata novogodishna cestitka, denes go dobivme vaucerot. Kje poletam od srekja... Zdravje vo novata godina so novi sili, starata neka si odi vekje, kje ja pamtam po neubavo. Bilo pa pominalo! Inaku, jas pred mesec dena pravev vo Remedika 4d i plativme 3.800, a 2d pravev kaj maticnata za 0 denari. Cestitki za novite trudnici, posakuvam ovaa treska od cuda da ne drma sekoj mesec
И мене денес ми стигна ваучерот ,последен Ама јас ќе си го погледам уште месец дена најмалку . МоШ и на зид да си го урамам
Дај боже да нема потреба да го користиш а да имаш полно меше и полни раце со најслатко и најмило бебче
Zdravje od januari pa natamu planiram, go cekav so dusha, a sega mi "fufka" nekako Samo Gospod da e so nas i da ni gi skrati makite
@Baby^ честитки, прекрасен пресврт и изненадување Со лесно! Ај честито ваучери @bela.m и @Bubce38 и посакувам да нема потреба да ги искористите, старава година да ја испратите со изненадување како она на @Baby^
Честитки до новите трудници Со лесно бременост да си терате,со здрави живи бебчиња во прегратки за 8 месеци Последниве неколку дена темава е полна со убави вести и влева надеж и оптимизам. На девојките со негативни тестови од срце им посакувам да се последни,наскоро да ве огрее сонце и вас @Bubce38 какво урамување,врсничиња ке си правиме,сакаш? @bela.m се радувам за честитката мила,охрабри се и нека биде со успех од прва
Iskreno i od dusha pishuvam... Bez vas ovde, ovoj pat bi bil mnogu potezok! Milo mi e shto ve imam za virtuelni drushki
Здраво и одмене честитки .. Само среќа да не прати сите кој сме на овој пат... Тежок но дајбоже со успех се надевам на повеке трудници во новата....
Site, ama site do edna da napolnime race! Nekoja porano, nekoja pokasno, ama vazno site da se realizirame kako majki. Daj Boze!
Ти благодарам мила ти посакувам што поскоро да се израдуваш со позитивен тест ти и сите други што тоа го посакуваат јас верувам дека кај сите бог ќе даде само цврсто да се верува во него. Те гушкам
@Prstence @mimi257 cestitki od srce do dvete.Da imate lesna i ubava bremenost i polni race za 8meseci
Не го пијам Декортинот. Го пиев од денот на пункција 5 дена.по шема. 3 дена по 15мг.четврт ден 10мг и 5 ден 5 мг. И толку. Првите 2 дена од трансфер ми се поклопија со шемата и сега не го пијам. @ALISA0000 тука сум, ве читам.рано ми е за тест.дури во понеделник
Паѓаме и пак стануваме, се исправаме и пак продолжуваме..., ги бришеме солзите потајно, за да никој не ја види болката во срцето што се’ уште не сме се реализирале во улога на мајки, ни најмалку не е лесно, но мора да се издржи! Во Новата година со нови сили до нови и големи успеси! Ве гушкам сите!