I jas mislam deka ne bi trebalo da ima problem. Se spremam sega i fizicki i psihicki. Odvaj cekam kukla, mi idi da gi turkam denovite.
Хахаха Веќе некое време не читам ништо, имам уплав од се! само опуштено кај сите Едит. Браво Наташка. Тој ведар дух ти треба овој пат! Сигурна сум овој пат ќе биде.
Здраво феминки, прво да ви честитам на добиените две цртки на ниничка и аннел и Господ да ни даде на сите што ги сакаме..ве следам долго време дури ги збирам и јас документите за ивф за преку фонд,ми остана само уште 4Д..мојата приказна е долга,широка и болна..ама дури ве читам ми е убаво па ке се дружиме наредниов период..
Пред три недели се израдував на две цртки и си реков ете неморам на ивф..ама по 4-ти пат пак осетив болка и така смогнав сила да ви пишам..
Баш ми е жал. Ајде може ќе биде во меѓувреме. Еднаш чим било ќе биде пак. Не е лесно, ама да гледаме позитивно.
Со преголема надеж сум..пред 5 години бев вонматерично завршив со лапараскопија и со еден канал.после 1 година со спонтан за кој без анестезија ме гребеа..после 1.5 одвај останав после траумата од чистењето ама пак вонматерично сега на др канал..завршив со метотраксат...и после 1.5 му викам на мм ај на ивф и собравме сите док и уште 4д ми остана и ете пак спонтан најверојатно хемиска бременост..утре сум на разговор во Плодност па ке видиме шо како...се извинувам на долгиов пост ама од дамна сакав да пишам па ова е собрано
@Ninichka cestitki mila,so lesno da si gi nosis bebus/ite,ajde kazuvaj kako pomina na pregledot? Ete mili moi I MADO se vrati od odmor,se nadevam so polni baterii I pozitivna energija.Resiv na inaetot da popustam I ke gi podnesam dopolnitelnite dokumenti vo fond.(sekako pocnuvame vo Septemvri,ako dadat vo toj period vaucer ok,ako ne ke ideme privatno.E sega drugava nedela ke sum sk. I sakam da prasam dali dokumentite sto mi gi baraat moze direktno da se podnesat tamu vo fondot I kade se naoga tocno?
https://www.google.com/maps/place/H...ata=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0xb455aced0a192490 Кога стоиш пред собранието ,десно од него има пролазче таму ке влезеш и има кукичка со чувари ке прашаш ке ти кажат или поминуваш во него само право,ние го прашавме обезбедувањето на собранието и ни објасни(многу лесно се снајдовме но без кола пешачејки).И јас не сум од СК затоа ти објаснувам како го најдов може некоја феминка подобро ке ти објасни.
Dobredojde nazad Znaci jas i ti imame ist termin...od septemvri zaedno ke ratuvame A za dokumentite, mislam deka treba vo podracnata sluzba da se dostavat vo mestoto na ziveenje, samo za skopjani moze direkno vo fondot.
@Natasa. P Znaci I doplonitelnite dokumenti sto mi falat treba da gi dostavam vo mojot grad,jas mislev deka ne e problem direktno tamu da gi dostavam,vo red ke se snajdam vo sekoj slucaj blagodaram na odgovorot @mimidjon ti blagodaram na pojasnuvanjeto
Уште ова да се вмешам,јас не сум од СК но ги доставив во фондот во СК,малку чудно ме гледаа таму но јас сум вработена во скопска фирма што тоа значи дека здравственото осигурување ми е од ск .Сето тоа и го објаснив и ми ги примија документите.Се надевам дека ке бидам малку од помош со моите малку искуства што ги имам до сега.Ве гушкам и со срекичка на сите
devojki da ve prasam dali nekoj go znae dr.Slavejko Sapunov i st mislenje ke mi kazete za nego sega raboti vo Sante Plus hospital sakam da odam kaj nego za inv ama neznam sto kako e ako bil nekoj od vas pisete mi fala
Ова Санте Плус е нова приватна болница. Доктори од ре-медика и њу борн се префрлиа таму. Имаат бесплатен преглед за трудници.