Јас наминав , само да ти испратам многуу и да ти честитам , за некоа ден и бета ќе скокне и се ќе си се пореде ,само радости да ве следат Идна мамичке И на сите останати мами , подршка и среќа ви праќам во следната година да си галкате бебенца
И јас се уклучив за @Alishan30 Честито нова мамииии Многу ме израдува, мнооооогу! Со лесно мила, се да биде во најдобар ред!
@Alishan30 ке има бебче Од сабајле отварам за да читнам вест од тебе,и еве бидна,баш како што очекував Многу многу се израдував,уживај си сега и не мисли ништо негативно,утре ке има дупла бета
Какви убави вести читам треба со убаво да ја завршиме годинава и поубава наредната да почне... Лесна и успешна бременост ти посакувам Следна ја чекаме @Bubce38 да не израдува со убави вести,а ќе биде да не кажете дека не ви кажав
Те чекав да пишеш, сега отварам и оппп,трудничкооо сии. Со лесно мила,ќе видиш дека се ќе биде во ред, само опуштено и позитивна мисла.
Случајно ми искочи на фб, па реков да го споделам тука,можеби ќе има корисни совети за тие што се во постапка. Вака на прв шоглед финко ми изгледа. https://marcsklar.com/conqueringivf/ @Martka До кај си ти мила?
Честиткии мила, лесна бременост и со бебуш/и во раце, да се израдуваш за 8 м., од ти посакувам. Ќе скокне бетата, не се секирај. Сигирно е доцна имплантација на ембрионче/ињата.
Генетските ги правев во МАНУ и на упатот ми стоеше генетско испитување ради повторувачки абортус,така ми ги водеа ин витрата.Ама тамо се толку срциња и нема гужваа вооппшто ќе дојсе одговорен што е на лабараторија ќе му кажеш и се ќе пише.А за на трансфузиологија ќе ти пишам покасно кога ќе се вратам дома точно што ми стоеше на упатот.Да напоменам мои трансфузиолошки се супер ама генетските се со мутации така да обавезно испитај ги прво и двете.
Лелеее честитки душо, со лесно да си ја износиш бременоста... Ова тестот што убава позадина има... радувај се имаш голем повод за славење, што убаво предновогодишен поклон од дедо мраз