Девојко мори ајде со среќа, ама така лесно нема да се спасиш, мене нешто многу мие се пие кафе или да бидам искрен многу ми се иска муфте , имаш честитики и од жена ми, само релакс
Чекај, чекај ти беше членката на која Ивановски и рече дека ти треба сурогат мајка и крена раце од тебе? Браво, честитки! Колку вративте бидејќи мене според бетава 2 ми стојат Стварно само упорните успеваат со лесно
Хаха ме изнасмеавте со @kukla21 и мене тоа ми викаше, да не се повторувам знаете уште по првиот трансфер што ми збореше е веќе по третиот ми викаше, исто како на тебе @Emma2 ... му се смачив веќе гледаше да се отараси али најсериозно тоа го осетив и ми рече ако не да си одиш ти кај друг, може повеќе од мене ќе знае.. Фала ви на сите на честитките и на подршката многу ми значи ... Хаха да таа сум мила Две вративме, али Не знаеше докторот ме виде на ехо али вика рано е не се гледа уште ништо..имам уште многу фурни леб да јадам тек почеток е нека ме чува Господ и мене и сите....фалааа многу мила
Штом е над 2000 бетата ќе се види нешто. Две се сигурно, бетата е поради тоа толку голема Јеееј убавиниии Очигледно ние требаше "машко семе " на темава
Море ќути Од кога ни дојде Корзо еден куп бремености се случија @korzoo да не си мрднал од темава. Дај боже што поскоро да и читаш на жена ти во труднички , ама да доаѓаш и кај нас Еве јас ќе честам кафе
Лелеее браво честитки душо, се надевам лесна нога ќе имаме ..со лесно мила ќе ни треба тек на почеток сме
@Софија 88 друшке моја, леле се прерадував, аииииии честитки од срце Нова порано стигнала за вас, ама и поубава честитка од Дедото не можевте да добиете, радувај те се Со лесно, со убаво, од убавини да не куртулиш, 2019та ќе е посебна година Честитки, со лесно
Тооооооооо Абе ко ке тргне тргнато е, не викаат за џабе! Па тек па Јануари каков ќе е! Леле леле убавинииии Честитки Септември, во Труднички за повеќе детаљи И секако само со ЛЕСНОТИЈА!!!!
Ви благодарам девојки, убаво е кога има со кого да си ја споделиш маката. Јас првиот пат завременив без проблем но едвај ја износив бременоста. Се надевам сега нема да биде така. Секој нов ден носи нова надеж. Ви посакувам на сите успех и големи семејства со многу дечиња
Честитки милаа, со лесно до крај, со беушче во раце! Браво, ни го разубавивте денот! Пуштајте среќа, да не’ фати мајата сите, што побрзо да ви се придружиме во труднички! party: