Честитки!!! Со лесно да е! Само вака да се продолжи, успеси да се редат и еден куп дечиња родени во 2019, а и нови бремености во 2019
Милааа Софии, честитки, знаев дека ти си на ред, успеа, ти си лавица-победник! Браво, браво, бравоо! Ме остави без текст! Се прерадував! *hug: Со лесно мила, со две бебувчиња да се гушкаш!
Браво, браво жени борци! Сите ќе успееме, верувајте! Честитки за новите трудници! Ви посакувам лесни месеци!
Честитки за @Софија 88 и @Septemvri , со срека и со лесно да си ја износите бременоста до крај. Сите други да имаат многу успеси во наредните постапки. Да им се докаже на докторите што не знаат како се разговара со пациентите. И јас од еден таков доктор имам самодоверба нула. Се надевам дека и јас еден ден ке му докажам дека ке му докажам дека не била во право.
Значииииии плачаааам од среќааа од радост лелелелеееееее фала ти Господе Софиии со лесноооо да ми ти е школска и лесна бременост имај си ете виде дека дојде и твојот ред Господ е голем галкај го мешко и уживај во преубавиот период што следи влечи ги за носе сите од тука што се Значи се наежив кога прочитав ми ја разубави вечерта Те пресилнооо и ти го посакувам секое добро на овој свет
@Софија 88 @Septemvri Лелеее жени лавици, борци Честиткиии од срце.браво и за двете. Само вакви убави вести да имаме во иднина Имајте најлесни бремености и уживајте. Влечете не сите во труднички муабети
Septemvri, честитки и за тебе мила, ни го разубавивте деенот, е тоа ти се жени лавици! Браво, со лесно понатака! f:
@Софија 88 знаеш како те чекав....те осетив, дека кај и да е ќе се јавиш. се наежив жено, еееј, дали знаеш. знаејќи ти ја историјата...иако ме немаше цела година,...ајде со лесно женче,....ивановски сега нека се слика, ваква матка, онаква матка.
@Septemvri честитка и за тебе женче, браво. поубав новогодишен поклон, здравје. радувајте се. не ми текнува дали сподели искуство, кој ја видеше постапката, терапија,...ако не ти е проблем,...знам под емоции си, ама па тогаш најубаво се твори, а башка ни треба инспирација.
По понеделникот неделава се познава... ајде уште некоја со висока бета и нека не чекаат и нас во 2019.. што повеќе бебиња... @Septemvri честитки и тебе ... Лесна бременост и повлечето нога со @Софија 88 ... мириса на бета неделава уште членки да не израдуваат...
Благодарам душо. Немам споделено, нова сум на форумов. Постапката ја водеше Др. Хаџи лега во Ремедика
Devojki sakam da ve prasham dali po dobieniot vaucer vednash si zemavte upat od maticniot ili neposredno pred in vitroto? Prashanjeto mi e dali toj upat ima rok na vaznost?
Јас земам упат месецот кога правам ивф и со упатот и одобрениот ваучар одам кај докторот кои ќе ми го прави ивф то.Секое добро