Devojki vcera go napravivme embrio transferot, pa sakav da ve prasham shto se pravevte i ne pravevte vo ovie 2 nedeli na iscekuvanje na testot??
Честито на сите со позитивни тестови и успех кај сите останати. Колку време по позитивен резултат пиевте Естрофем, доколку сте го имале во терапија? Мирување првите денови, без туширање со топла вода, кревање тешко, повеќе течности и протеини, .... потоа лежерно движење. Со лесно
Devojki da ne ima nekoja praveno bris od endometrium , kade, cena i da ne e zapoznaena nekoja sto moze da se otkrie preku toj bris
Честитки за мама ѕвездичка и за бебе ѕвездичка! + = Само гушкање сега и уживање! За ова го знам следново. Може да се открие бактерија во матка како што со микробиолошките брисеви се открива од вагина, само ова е од кавум утери. Со биопсијата на ендометриумот се испитуваат клетките дали сите се со иста зрелост. Се прави на пример ако ембрионите се добри, се' е во ред, но матката не ги прифаќа ембрионите.
Здраво Јас сум нова на форумот. Пред една недела ја завршивме постапката за ин витро и сега во новата година ги чекаме убавите вести Прв пат ми е па би ве прашала за некои симптоми, мене само стомакот ми е како камен и некои леќи болки во долниот дел на стомакот Друго нешто ??