Вртев баш сега но ми рекоа комисијата оваа недела мош ке се состанува и ке го разгледаат мојот предмет 3 недели поминаа,недајбоже да ми кажат ова ти недостасува од документите па да чекам уште 3 недели
@mimidjon epa togas javi se pak vo petok, mislam deka vtornik I cetvrtok se sostanuvaat, pa nedaj boze I da treba nesto plus odma ke im dostavis, posto jas ako cekav oni da me izvestat....... Pismoto zalutalo I mi stigna otkako napraviv IFV
mimidjon jas prviot pat koga gi ppdnesov dokumentite se javiv posle dve nedeli i mi kazaa koi dokumenti mi falat,dur da stigne pismoto jas ja napraviv inseminacijata,taka da podobro vrti da si vo tek i da znaes sto da pravis.
Да @MADO ти благодарам и тебе @emkaemka ,јас ке си чекав и чекав,ми ги отворивте очите .Сега само се надевам дека нема да и текне нешто друго со документите .
Ejjjj @Ninichka duso bas mi e milo za tebe, ti rekov jas da ne se skiras, sega uzivkaj si i neka ti rasti meseto . Dusicka taa ete gledas kaj e Gospod nikoj ne e , a kolku se plasese, sega raduvaj se na ubavite momenti so pretstojat
Epa posto se taka funkcionira jas nauciv da nebidam tolku postena, pa ako treba I da podlazam I iskoristam ime za da stignam do posakuvanata cel. Porano bev so krstot na celo, na site ater I na kraj mene mater, ali sega izgleda se pootrakav malku pa poarno ide. Inaku I jas posledniot pat koga zakazuvav za IFV kaj Lazarevski, zvonam kazuvam sto kako za sto sum se javila, I Anita mi kazuva kolku bilo guzva drn mrn, I ja odma ja secam I kazuvam koja sum I op mi najde termin za slednata nedela. Posledniot pat I bez zakazano otidov pa vednas me butna preku red, cekav 5 min dodeka izleze pacientot, a guzva imase kolku sakas. Nekoj ke rece ne e fer, kako mozat tamu so vrski ali sto da se pravi koga taka se funkcionira. I na kraj ostanuva ona snajdi se pa zivi
Јас не сум имала зорт со Анита. Мислам дека ме памти која сум, па секогаш ми закажува. Не дека нешто позитивно е тоа веќе кога сум тргнала по лекари.. Ми кажа докторот да одам да ме види на ехо пак после мојот маил ама јас не отидов. Сеуште имам фобија од болници. Здравје после одмори, септември/октомври ќе одам. Да соберам храброст.
src fala ti sega se ajviv vo fondot i mi rekoa deka moze od bilo kade da sum podenla 4d znaci nema sansi d ami go vratat ufuff koncno vejke
Devojki navistina li veruvate deka bas odreden doktor vi odgovara na vasiot mail???? Mene ic ne mi e verno eve na primer Lazarevski raboti 7 dena I nekogas e tuka I otsabajle I navecer na intervencii I iskreno neveruvam deka tie kratki momenti po doma gi koristi na mail-ovi. Nekako sum ubedena deka toa go pravat odredeni licnosti I odgovaraat objektivno. Toa e moeto mislenje, neznam no neverno mi e da mislam poinaku
јас мислам дека одговараат конкретно ивановски ми одговара и на мобилен кога ке му пишам и на неговиот личен маил го препознавам по пишувањето, а и кога ке отидам гледам дека е упатен во тоа што сум пишала. Конкретно сега кога имав проблем а ивановски беше на одмор , стапив во контакт со лазаревски , прво по телефон а потоа утредента му пишав маил со резултатот, се сеќаваше на муабетот, така да мислам дека они враќаат
И јас имам пуштено меил на Лазаревски, далеку сум па ми требаше мислење за нешто, ми врати истиот ден со конкретен одговор ама искрено како на брзина да имаше пишувано имаше грешки, кој знае по колку пораки добива. Јас мислам докторите одговараат.