Со заштита најдобро ако веќе си во постапка... јас наскоро почнувам со супрефакт ... како иде со боцкањето?? Ајде што поскоро висока бета... среќни празници
Честитки @kalla_24 да си имаш лесна бременот, убаво ни почна годинава, влечи нога па сите да одиме во Труднички Нека ни е среќна и плодна 2019!
Pred nedella dena 14 den napraviv beta hcg bese 19.8 deneska povtoriv padna na 2 deka pokazuje negativno imallo nekoj iskustvo za sto tako da padne
Девојки да се пријавам и јас ... од понеделник ќе се боцкам со супрефакт 0.3... ми дадоа 1шишенце, шприц и игла докупив игли шприцеви ненајдов ... чисто инфо ќе ми стигне 1шишенце или кога ќе го завршувам да си побарам уште едно бидејки од фонд читав 2следувале ... ? Среќни празници на сите по 1 бебуле годинава
Веќе толку се имам изнабоцкано, овај супрефактов пошо во стомак најлесен ми е. Не е страшно, ќе ти кажат каде да се боцкаш, не е болно ич. Може некоја модринка малце ама поминува. Ајде со среќа и тебе па да успееме!
Девојчиња среќна ви нова година Прво здравје да ви посакам на сите . И се знае ! Една по една сите да не снема од овде . Среќно на сите кои сте во процедура Имајте убави празници Гушкајте мажињата и верувајте во тоа , дека ова е нашата година
Се зависи колку дена ќе се боцкаш и ако ти е 0.3 јас мислам дека и ќе ти остане бидејќи мене ми дадоа пола и ми остана а ако треба сигурно ќе ти дадат уште. Со лесно и позитивно ❤❤
Zeni vaka, jas od deneska sum na Puragon. Valjda taka se vikaa Neocekuvano pocnavme od deneska, bevme kaj Petanovski da mu kazam deka zemavme vaucer. Vcera dobiv ciklus. Se civstvuvash li podgotvena za da pocneme mi rece. I taka i ocekuvav, mesecov da sum na kontraceptivi, a fevruari in vitroto. Toj ne daval kontraceptivi i eve odma me stavi na kratok protokol. Sreda odime da proverime hormonski status i da vidime kako kje prodolzam so bockanje. Tri inekcii treba da stavam dnevno vo eden shpric. Ne sakam da te forsiram mnogu mi rece, kilogramite mi se malku ami i godinite. Inaku kje primam i intralipidni infizii, na vcerashnata kontrola antoteloto ne mi beshe namaleno. Petanovski e dosta pozitiven i mi vlea nadez. Toa e novo kaj mene zeni, a sega dajte mi go forumskiot blagoslov
@bela.m ajde so bebusi godinava site sto sme vo postapka... praznicive se samo za positivno raspolozenie taka da samo pozitivni misili.. @maaitka ti blagodaram mila... ke pocnam od bozik pa ke vidime malku me plasi bockanjevo ali ke se snajdam valjda...
Со среќа мила,наоружај се со позитива,периодот е убав,и нека почне годинава со убаво и со успех кај сите
Воопшто не се плаши не е болно нема ни да осетиш. А и на убав ден ќе почнеш така да уживај си Господ е голем ќе ни помогне да стигнеме до целта ❤❤❤
Zeni metilirana folna ima vo femibionot taka? Mi dadoa impril ama nikade ne gi najdov pa gi naracav od aptekata od kaj shto zemam se ama kje mi stignat vo vtornik duri. Za da sum pokriena so metilirana zemav femibion, shto mislite vie?
Слободно можеш со фемибион да тераш, во него има метилирана фолна. А за имприлот да знаеш дека ги има цело време во аптеката на систина и ремедика,за другиве аптеки не знам. Со лесно нека ти е целата постапка,и те чекаме со висока бета.
https://24apteka.mk/product/impryl-tableti/ Чисто да имаш предвид за другпат ако нешто ти треба. Ако нарачаш до 14 часот, порачката стасува следниот ден.