Папот важи една година а се останато по шест месеци освен HSG. И јас чекам одговор веќе по трет пат за дополнителни документи па здравје ми рекоа после 14 ќе почнеле со комисија.
Da Mila pise oti desnata tuba ne e propustila konttast I e neproodna spored hsg no hsg e 60,70 posto tocna metoda I moj sovet ti e napravi si laparoscopija I histeroskopija najsigurno ti e
Ајде ќе биде ти подакувам што побрзо да го добиеш ваучерот. Имате одлучено кај кој доктор ќе праите ин витро?
Cetrotide inekcii za potkozno bockanje samo vo aptekite na remedika i sistina li mozam da gi najdam? Vecer i utre treba da primam, vo isto vreme so Puregonot. Dali gi ima vo pomalite gradovi?
ме збуни малку, дека ми рече наместо аспирин овие да ги пијам 2х1. а ќе ми се подобри т.е. задебели ендометриумот. малку сум збунетеа. кај тебе каков ефект имаше?
Јас го пиев пред една година исто како тебе 2×1 но ми го даде као терапија за боља циркулација и памтам еднаш го прашав као дали се замена за клексани и ми рече не штом добиеме позитивен тест ке ги прекинеш несмеат во бременост.И си го читав упатството мислам стоеше као за подобар доток на крв во мозокот и престанав да ги пијам.Тогаш најдов во германија еден аспирин ама од 0.75мг кај нас го нема .После на кардиопирин ме префрли и уште го пијам . А незнаев дека се за ендометриум задебелување се пијат.Јас пиев естрофем
Женски, дали знаете дали може за мускулно да ме боцнат да отидам во поликлиника Букурешт или во воена? Мојов матичен нема сестра во втора смена. Сама се боцкала некоја?
Ќе те боцнат кај и да одиш...а за сама мускулно не сум се боцнала малку е незгодно освен во натколеница да се боцнеш
Извештајот обавезно носи го со тебе,инаку нема да те боцнат,а за игли и шприцеви ако имаш носи си со тебе,ако не ти ги земат,ќе си ги вратиш назад.
Уште поубаво,оди си со шемата,о јас така на почетокот одев со неа. Со лесно нека ти биде цела постапка.
Јас како што знам Аспиринот е за да не се слепуваат тромбоцитите, а Пентоксифилинот е за подобра циркулација. Индиректно и логично, подобра циркулација поквалитетен ендометриум, со оглед на тоа дека енодметриумот зависи од крвта.