На денот кога добив резултат дека ми е неуспешно инвитрото, бев на преглед. И по неуспешното инвитро и по неуспешниот трансфер со замрзнати. Ај со лесно на сите што сте во постапка, кај сите да се заврши со || Само позитивно!
Немој ни случајно да се разочаруваш, ти ја објаснив каква беше мојата ситуација. Не е битна количината, битен е квалитетот. Знам дека се' ти изгледа црно, нормално е, тешко е ама мораш да си јака и да веруваш дека се' ќе биде во најдобар ред. Ја имаш нашата безрезервна подршка мила. ❤
Многу ти благодарам и тебе и на сите Вас лавици..сите да бидеме благословени годинава..искрено многу ми значи вашата подршка.
Девојки ве пратам, ве подржувам и емотивно се врзувам со вас. Оваа тема секогаш ми е прва за отварање на форумот, ја чувствувам како матична Иако завршив успешна ивф приказна вие сте ми сеуште друшки Ви пуштам среќа на сите што чекате позитивна бета и имајте само позитивно расположение и верба во Бога.
Zdravo Feminki eve me I mene I jas nepisav odamna ustecse priberuvam od poslednoto in vitro dva meseci prolaktinot mi stoi 37 pa 34 sto spas da baram dali.ima nekoj informacija dr.Lazarevski koga ke pocne vo Sistina so rabota?
Девојки прашање до вас јас ги пратив на 4ти Јануар документите за ваучер, од фонд ми рекоа за месец дена ке ми стигне ваучерот така да си чекам. Дали е можно повеќе од месец дена да чекам?
Најдобро да се јавиш во Фондот, да си прашаш или да одиш директно таму. Многу членки чекале подолго да им стигне ваучерот, затоа реагирај си. Може и да си го земеш лично, ако поштата е проблем.
Аиии, па ти си спремна за тест, ајде израдувај не’, можеш да направиш домашен, обавезно ќе ти покаже. Навиваме за две цртки и висока бета.