По муабетве испадна што се мачиме за дете коа сите си имаме веќе дома поедно....јас на мојот му викам затоа господ не ни дава бебче чека прво тебе да те израснам
Eve devojcinja da pisam deka bev na eho se potvrdi bremenost ama ne znam zosto po dve nedeli za srcence- bilo rano .
Ehe cestitki gooooolemi cestitki so lesno so ubavo so naj najubavo I ne se grizi, sekako deka e rano za srceva akcija, ubavo ti rekle za dve nedeli ke ima sigurno, i togas i maloto srcence ke cuka vo ritamot na tvoeto
@annel душо честитки, имај си најубава и најлесна бременост...размази се до бесконечност и се непотребно стави на ignore..уживај во периодов што ти следува..кис4е
Znaci sekoj treba da si ja znae granicata I merkata, ova e forum a ne lecenje na komleksi I frustracii. Sto pogavolite nekoj tolku se zamara pa denes mi praka poraki vo lp, jas tuka nebaram prijatel tuku soucesnik, zena koja bilo kako moze da pomogne, pisuvam iskustvo meslenje I stav koj go imam ako na nekoj ne mu se dopaga I ne mu e od korist neka me odmine. Forumov e otvoren so najdobri nameri ali nekoj ne mu ja svaka namenata I zatoa e haos. Zatoa zenski nekoi mozda I ke se izraduvaat ali jas poveke nemam ni sto da dodadam I odzemam tuka. Jas preeska bev na ubav soping I se pofaliv vo Bebe bas mi dojde ubavo site baterii mi se napolnija, ali ne bre nekoj nema popametna rabota izgleda mnogu mu e dosadno, I iskreno me frkna glava I zatoa dosta e. Sekoe dobro na sekoja od tuka site da vidite 2 crtki I vasi bebusi. Pozdrav tolku od mene.
Аман бе?! Кој ти пишува?! Јас би помислила дека сум јас со оглед на последните коментари меѓу нас, ама знам не сум јас
даааааа и многу ми значи што ми давате совети и ме подржувате,поминуваме низ тешки денови,периоди што мора сам со позитивни мисли.Еве да отворам дискусија како се справувате со моментите кога ви доага да фрлите се низ прозор.Пример мене кога ми се спојуваат жичките у глава облекува тренерки и патики и пешачам,вежбам,одам брзомсе додека да с уморам и така ме држи ден два најмногу и пак исто .Секако овде не мислам на денот после трансфер туку општо другите денови како се справувате со тоа???
Mислите на деновите кога ме стега нешто во градите кога ми се вришти на цел глас за да излезе од мене..некогаш ќе си поплачам, некогаш ќе легнам да поспијам со некои убави мисли но воглавно @kukla21 е во право и јас сум навикната да живеам со тоа чувство кое веќе еден месец ми е континуирано присутно..
јас и се фрлам на куќата ја превртувам,и правам премештај и генералка пуста светнува,сите знаат дека сум нервозна дури и кучето си седи мирно,си мисли оваа добива пак напади дај да не досаѓам.Двојна добивка ем чисто ен без нервоза,
Boze....kakva negativna energija i misli... a bas denes gledav eden dokumentarec. Za mene bese pekrasno iskustvo i navistina inspirativen. Ako nisto drugo, barem kako tehnika za kreiranje i postojano odrzuvanje na pozitivni misli. Eve vi linkce na site... se nadevam deka ke vi se dopadne. Ajde, poglednete go ...barem nema da se tupite vo mesto 1h 30min
За главата мене ми помага масажа ,а за спиењето мора да се изморам до крај и така едвај чекам да легнам и комаа сум
Denes izleze rezultatot od spermoculturata.Ureden e. Utre treba spermogram ama maz mi e umoren.Zamislete oti denes bese u grcka na more.Dali ke odi utre nemam poima a iskreno umorna sum od molenje...
Jas vednas si pomisluvam "zosto be Bozence taka na nas, kade sme zgresile, do koga vaka???" tuka se veke prisutni solzite i pravec vo spalna, pagjaat placki i vednas zaspivam. Posle toa sum kako nova, dodeka ne me mavne povtorno psihata.